Notebookcheck Logo

OnePlus x Sharge innovatieve modulaire powerbank pre-order datum onthuld

De Pouch is er bijna. (Bron: Sharge)
De Pouch is er bijna. (Bron: Sharge)
Sharge en OnePlus hebben eindelijk de datum vastgesteld waarop de voorbestellingen van de unieke "alles-in-één" Pouch powerbank beginnen. Het apparaat is "door de menigte ontworpen" om aan zoveel mogelijk oplaadbehoeften in één product te voldoen en tegelijkertijd zo compact mogelijk te zijn. Het wordt ook aangeprezen als een ideaal reisaccessoire dankzij de "eersteklas draagbaarheid".

OnePlus en Sharge kondigen hun eerste gezamenlijk ontworpen product aan product als de "ENIGE alles-in-één oplader die u ooit nodig hebt". Op het eerste gezicht ziet het er misschien uit als een ongewoon lange stroomkabel met inklapbare muuraansluitingen aan de ene kant en USB connectiviteit aan de andere kant; de OEM's beweren echter dat hij veel meer te bieden heeft voor zijn gebruikers.

Er zit een magnetisch beheersysteem voor de kabel bij, die ook met zijn eigen beschermende poortomhulsels zou moeten worden geleverd. De belangrijkste powerbank is ook afneembaar (dankzij meer magneten) en heeft dubbele USB-poorten, waardoor het hele modulaire systeem tot 3 apparaten tegelijk kan opladen.

Sharge beweert de Pouchsamen met de OnePlus Community te hebben "ontworpen" met hoogwaardige materialen voor een "Premium draagbaarheid" die meer dan 1000 apparaten kan opladen, variërend van iPhones of iPads tot Pixel-serie smartphones, evenals "low-current" apparaten zoals oordopjes hoesjes.

Daartoe is het accessoire beoordeeld voor OnePlus/OPPO's kenmerkende SuperVOOC opladen en voor de meer universele PD opladen ... die tot nu toe blijkbaar een maximum van 55 watt (W) en 40 watt hebben, terwijl OnePlus' eigen vlaggenschip 12 tot 100 W kan opladen.

Desondanks is Sharge ervan overtuigd dat de Pouch klaar is om de "tekortkomingen" van alle andere power banks van 27 mei 2024 tegen te gaan wanneer hij in pre-order gaat. De prijs moet nog bekend worden gemaakt, hoewel het nog steeds mogelijk is om een kortingscoupon van 30% te krijgen op de website van de OEM in de aanloop naar dit evenement.

Koop de al even zakbare Sharge Disk SSD-behuizing op Amazon

Het ontwerp van de op OnePlus geïnspireerde Pouch...
Het ontwerp van de op OnePlus geïnspireerde Pouch...
...en functies. (Bron: Sharge)
...en functies. (Bron: Sharge)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 05 > OnePlus x Sharge innovatieve modulaire powerbank pre-order datum onthuld
Deirdre O'Donnell, 2024-05-15 (Update: 2024-05-15)