Notebookcheck Logo

OnePlus Nord 2T lanceerdatum bevestigd samen met Nord CE 2 Lite en Nord Buds releases in Europa en het Verenigd Koninkrijk

De OnePlus Nord 2T zou beschikbaar moeten zijn in de kleurstellingen Grey Shadow en Jade Fog. (Afbeelding bron: OnePlus)
De OnePlus Nord 2T zou beschikbaar moeten zijn in de kleurstellingen Grey Shadow en Jade Fog. (Afbeelding bron: OnePlus)
OnePlus heeft de lanceringsdatum voor de Nord 2T bevestigd, die in sommige markten naast de Nord CE 2 Lite en de Nord Buds zal worden gelanceerd. De Nord 2T zal beschikken over 80 W snelladen, een Dimensity 1300 chipset en veel van de componenten uit de Nord 2.
Alex Alderson, 🇺🇸 🇮🇹 ...

OnePlus heeft de releasedatum aangekondigd van de Nord 2T, zijn veel uitgelekte smartphone en opvolger van de Nord 2. Hoewel OnePlus tot nu toe slechts minimale teasers heeft gedeeld, zijn alle belangrijke specificaties van het toestel zijn uitgelektevenals de officiële marketing renders en zelfs Amerikaanse prijzen. Trouwens, een YouTuber heeft al een hands-on video met de Nord 2T, die eerder deze week werd besproken.

Volgens OnePlus komt de Nord 2T op 19 mei, twee dagen nadat de Ace Speed Edition in China debuteert. Ter referentie, de Nord 2T zal beschikbaar zijn in Europa, het Verenigd Koninkrijk en de VS, onder andere markten. Op basis van de promotionele pagina van het bedrijf, zal de teaser van vandaag een van de drie zijn in de aanloop naar de onthulling van aanstaande donderdag. Overigens heeft OnePlus bevestigd dat de Nord 2T 80 W SuperVOOC-opladen zal ondersteunen, tegenover 65 W in de Nord 2. Andere upgrades zijn een MediaTek Dimensity 1300 chipset, maar de Nord 2T zal de camera's, het scherm en de batterijcapaciteit van zijn voorganger delen.

Bovendien staat op dezelfde promotiepagina dat OnePlus de Nord 2T zal uitbrengen naast de Nord CE 2 Lite en de Nord Buds, althans in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Geen van deze producten is echter nieuw, hoewel ze wel nieuw zullen zijn voor Europa, het VK en de VS. Zoals we apart hebben behandeld, heeft OnePlus al de Nord CE 2 Lite en de Nord Buds in India, waar het op 28 april begon met de verkoop van het paar.

(Afbeelding bron: OnePlus)
(Afbeelding bron: OnePlus)

Bron(nen)

Alex Alderson
Editor of the original article: Alex Alderson - Senior Tech Writer - 5766 articles published on Notebookcheck since 2018
contact me via: @aldersonaj
Ninh Duy
Translator: Ninh Duy - Editorial Assistant - 234272 articles published on Notebookcheck since 2008
contact me via: Facebook
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 05 > OnePlus Nord 2T lanceerdatum bevestigd samen met Nord CE 2 Lite en Nord Buds releases in Europa en het Verenigd Koninkrijk
Alex Alderson, 2022-05-14 (Update: 2022-05-14)