Notebookcheck Logo

OnePlus Nord 3 gerelateerde tekst is naar verluidt gespot op een officiële website

De PAC-MAN-editie van de Nord 2. (Bron: OnePlus)
De PAC-MAN-editie van de Nord 2. (Bron: OnePlus)
OnePlus heeft de geruchten gekregen dat het een derde generatie van zijn Nord-serie vlaggenschip smartphones gaat lanceren. Nu hebben deze lekken weer aan kracht gewonnen. Een bekende leaker beweert een verwijzing naar het toestel in kwestie te hebben gevonden op een van de websites van de OEM.
Deirdre O'Donnell, 🇺🇸 🇫🇷 ...

Er is veel gespeculeerd over een opvolger voor de Nord 2 al; dan weer, is het overschaduwd door geruchten van OnePlus' inaugurele 150W smartphone, om nog maar te zwijgen over zijn uiteindelijke debuut als de 10R/Ace. Nu, hoe, kan de focus terugschakelen naar de 3 met een nieuw vermeend stukje bewijs van zijn bestaan.

De tipgever Mukul Sharma beweert een teken van een nieuw apparaat te zijn tegengekomen op de officiële OnePlus India website. Het bestaat niet uit veel meer dan tekst omgeven door mobiele-formaat-achtige randen met de tekst "OnePlus Nord 3" overlapt door Sharma's @stufflistings watermerk.

Toch zou het ook een ander geldig lek kunnen zijn betreffende de derde-gen Nord. Het ontbreekt om iets op zijn werkelijke specs of ontwerp. Het is geschilderd als zeer vergelijkbaar met de 10R, met of zonder zijn ultra-snelle oplaadsnelheid.

De 10R is natuurlijk OnePlus' allereerste MediaTek Dimensity 8100-MAX-aangedreven smartphone; maar het is ook mogelijk dat de Nord 3 de inaugurele Snapdragon 7 Gen 1-aangedreven telefoon waarnaar wordt verwezen in de nieuwste lekken in plaats daarvan.

De nieuwste "OnePlus Nord 3" lek. (Bron: Mukul Sharma via Twitter)
De nieuwste "OnePlus Nord 3" lek. (Bron: Mukul Sharma via Twitter)
Deirdre O'Donnell
Editor of the original article: Deirdre O'Donnell - Senior Tech Writer - 5228 articles published on Notebookcheck since 2018
contact me via: LinkedIn
Ninh Duy
Translator: Ninh Duy - Editorial Assistant - 241063 articles published on Notebookcheck since 2008
contact me via: Facebook
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 05 > OnePlus Nord 3 gerelateerde tekst is naar verluidt gespot op een officiële website
Deirdre O'Donnell, 2022-05- 4 (Update: 2022-05- 4)