Notebookcheck Logo

Gerucht | OnePlus "Concept Two" wordt onthuld op MWC 2023

De Concept One. (Bron: OnePlus)
De Concept One. (Bron: OnePlus)
OnePlus heeft een nieuw vlaggenschip Android smartphone die het zou kunnen meenemen naar het volgende Mobile World Congress; de OEM zou nu echter verder gaan dan de huidige toestellen voor zijn volgende grote internationale beurs. Het zou nu gaan om een vervolg op het innovatieve Concept One-smartphone-prototype dat een paar jaar geleden op CES de hoofdrol speelde.

OnePlus heeft zijn internationale lancering voor zijn nieuwste premium smartphone lang voor MWC 2023 begint, maar zal toch waarschijnlijk de derde-gen Hasselblad-branded vlaggenschip naar de grote show. Echter, volgens een nieuwe tip, de OEM zou kunnen hebben iets nog nieuwer om tentoon te stellen ook.

Het bedrijf onthulde de Concept One met zijn idee van de smartphone camerabult van de toekomst op CES 2020. Het was in staat om zijn achtershooters naar believen te vermommen als een lege plak zwart glas - hoewel echte vlaggenschepen zoals de 11 op een heel andere manier gingen, trendvolgende richting.

Misschien maakt het volgende prototype van het bedrijf een betere kans om te worden geïmplementeerd in toestellen zoals de eendagsvlieg '12'. De betrouwbare leaker Max Jambor beweert dat het zal debuteren als de Concept Two (het bestaan van de van kleur veranderende 8T van in-house Gaudi team niettegenstaande) tijdens MWC 2023.

Mocht dit het geval zijn, dan zullen meer elektrochromische technologie op de kaarten voor het geruchte prototype. Aan de andere kant kan OnePlus nu ruimte hebben voor opvouwbare smartphone onderzoek en ontwikkeling dankzij zijn moeder OPPOzo niet die voor oprolbare of frameloze apparaten ook.

Koop wat OnePlus Buds Pro op Amazon

Please share our article, every link counts!
Deirdre O'Donnell, 2023-01-25 (Update: 2023-01-25)