Notebookcheck Logo

Nieuwe gelekte Oppo Watch 3 beelden bevestigen herzien ontwerp en gebogen scherm

De Oppo Watch 3 zal een uniek ontwerp hebben voor een high-end smartwatch. (Afbeelding bron: Digital Chat Station)
De Oppo Watch 3 zal een uniek ontwerp hebben voor een high-end smartwatch. (Afbeelding bron: Digital Chat Station)
Digital Chat Station heeft meer afbeeldingen gelekt van de Oppo Watch 3, de eerste smartwatch met een Snapdragon W5 Gen 1-serie chipset. Uitgerust met een gebogen display, heeft de Oppo Watch 3 ook een stijlvol frame, een digitale kroon, een fysieke knop en een microfoon voor spraakassistent ondersteuning, onder andere functies.

Digital Chat Station blijft details lekken over de Oppo Watch 3, waarvan Oppo het bestaan al heeft bevestigd op Weibo. Zoals we eerder eerder deze week, is de Oppo Watch 3 volgens de geruchten voorzien van een 1,91-inch AMOLED display met een LTPO backplane. Gekoppeld aan de Snapdragon W5 Plus Gen 1, zou de Oppo Watch 3 een batterijduur van 5 dagen hebben bij regelmatig gebruik, waarmee hij alle Wear OS smartwatches zou overtreffen. Naar verluidt zal de Samsung Galaxy Watch5 Pro in de buurt komen, maar misschien alleen met tot 3 dagen tussen oplaadbeurten.

Zoals de renders laten zien, heeft de Oppo Watch 3 een metalen chassis, plus een keuze uit lederen of siliconen bandjes. Vermoedelijk snel los te maken bandjes, lijkt het waarschijnlijk dat de Oppo Watch 3 zal ondersteunen derden alternatieven native, in tegenstelling tot Apple Watch Series smartwatches. Oppo heeft geleend van Apple met de toevoeging van een digitale kroon, een enkele fysieke knop en een microfoon die allemaal aan dezelfde kant zijn geplaatst. Hoewel de plaatsing anders is, is het duidelijk te zien van welk bedrijf Oppo inspiratie heeft gehaald in dit opzicht. Voor de context, de Oppo Watch 2 heeft twee fysieke knoppen, in plaats van één knop en een digitale kroon.

Bovendien benadrukken de renders dat de Oppo Watch 3 zal lanceren met een gebogen display, een andere ongebruikelijke eigenschap voor een moderne smartwatch. Door Digital Chat Station aangeduid als '3D curved', is het nog maar de vraag of de smartwatch zelf ook rond de pols van de drager zal buigen. Naar verluidt zal de Opop Watch 3 op 10 augustus in China debuteren. Oppo heeft echter nog geen lanceerdatum bevestigd, noch is er een wereldwijde release teased.

(Afbeelding bron: Digital Chat Station)
(Afbeelding bron: Digital Chat Station)
(Afbeelding bron: Digital Chat Station)
(Afbeelding bron: Digital Chat Station)

Bron(nen)

Digitaal Praatstation (1) (2)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > Nieuwe gelekte Oppo Watch 3 beelden bevestigen herzien ontwerp en gebogen scherm
Alex Alderson, 2022-08- 5 (Update: 2022-08- 5)