Notebookcheck Logo

Nieuwe Google Pixel Feature Drop arriveert met verbeteringen voor de Pixel 4, Pixel 5, Pixel 6 en Pixel 7-serie smartphones

De nieuwste Feature Drop is beschikbaar vanaf de Pixel 4a 5G. (Beeldbron: Google)
De nieuwste Feature Drop is beschikbaar vanaf de Pixel 4a 5G. (Beeldbron: Google)
Google heeft eindelijk de maart 2023 Feature Drop voor Pixel smartphones vrijgegeven. Terwijl de Feature Drop van deze maand zich richt op de Pixel 4a 5G tot en met de Pixel 7 Pro, komen sommige functies naar alle Pixel-smartphones, zoals de uitgebreide Magic Eraser die in aanmerking komt.

Google heeft officieel de uitrol van zijn nieuwste Pixel Feature Drop aangekondigd, een week nadat details van de Feature Drop van deze maand online lekten. Zoals verwacht, bevat de update verschillende nieuwe functies en verbeteringen die volgens Google de functionaliteit van het apparaat verder optimaliseren en de gebruikerservaring in zijn Pixel-productstapel verbeteren. Ter referentie, terwijl sommige functies uiteindelijk beschikbaar zullen zijn op alle Android -apparaten, heeft Google de Feature Drop van maart uitgegeven aan de Pixel 4a 5G via Pixel 7 Pro.

Google heeft bijvoorbeeld Magic Eraser opengesteld voor alle Pixel-smartphones. De functie is echter toegankelijk via de Google Foto's-app op elk Android of iOS-apparaat. Daarnaast beweert Google Night Sight te hebben verfijnd voor dePixel 6enPixel 6 Pro, die nu net zo snel zou moeten werken op deze modellen als hun opvolgers. Google heeft niet vermeld of snellere Night Sight-opnames ook naar de Pixel 6a hoewel, ondanks de afhankelijkheid van dezelfde Google Tensor SoC als de Pixel 6 en Pixel 6 Pro.

Bovendien verandert de nieuwste Feature Drop Health Connect in een vooraf geïnstalleerde app; voorheen bood Google Health Connect alleen aan via de Google Play Store. Kortom, Google verkoopt Health Connect als een manier om het delen van gezondheids- en fitnessgegevens met apps van derden te vereenvoudigen. Elders,Pixel 6 Proen Pixel 7 Pro eigenaars kunnen hun smartphones gebruiken als autosleutels met BMW's die vanaf 2022 worden gefabriceerd. Google heeft ook Fast Pair op Chromebooks ingeschakeld en biedt toezicht op alle timers op alle Pixel-apparaten zonder je telefoon te ontgrendelen, zij het voorlopig alleen in het Engels en de VS. Zie Google's blogpost voor meer details.

(Beeldbron: Google)
(Beeldbron: Google)
(Beeldbron: Google)
(Beeldbron: Google)
(Beeldbron: Google)
(Beeldbron: Google)
(Beeldbron: Google)
(Beeldbron: Google)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 03 > Nieuwe Google Pixel Feature Drop arriveert met verbeteringen voor de Pixel 4, Pixel 5, Pixel 6 en Pixel 7-serie smartphones
Alex Alderson, 2023-03-14 (Update: 2023-03-14)