Notebookcheck Logo

Mysterieuze Rivian R1T verschijnt met flitsende camouflage op spionagefoto's, wat speculaties oproept over een nieuwe herziening van de elektrische pick-uptruck

Rivian lijkt de R1T opnieuw te testen, maar het is onduidelijk waarom. (Afbeeldingsbron: RivianTrackr op X - bewerkt)
Rivian lijkt de R1T opnieuw te testen, maar het is onduidelijk waarom. (Afbeeldingsbron: RivianTrackr op X - bewerkt)
Twee bekende Rivian R1T prototypes zijn gespot in Alaska, waardoor er gespeculeerd wordt dat er een nieuw R1T model in de maak is. Wat Rivian precies van plan is, is echter een mysterie, aangezien er geen visuele veranderingen schuil lijken te gaan onder de nieuwe R1T wraps.

Het is al een tijdje bekend dat Rivian van plan is om zijn goedkopere R2-platform uit te brengen, en het laatste nieuws is dat er een een aankondiging en onthulling zal plaatsvinden voor het nieuwe EV-platform op 7 maart in Californië. Een recente waarneming in Alaska wijst echter op een mogelijke herziening van de originele R1T aan de horizon.

Geplaatst door @RivianTrackr op X (voorheen Twitter), tonen de afbeeldingen wat twee Rivian R1T elektrische pick-ups lijken te zijn die in heldere camouflage worden getest in besneeuwde weersomstandigheden. Er lijken echter geen veranderingen te zijn aan het uiterlijk van de voertuigen, wat voor meer dan wat verwarring zorgt in de reacties op het bericht.

Het is mogelijk dat Rivian de prestaties bij koud weer van de EV's test na het upgraden naar de nieuwe interne Enduro-motoren, maar een meer cynische waarnemer zou dit kunnen zien als gewoon een poging om de conversatie over het bedrijf op te trommelen in de aanloop naar de lancering van de kleinere R2. Het is ook mogelijk dat Rivian de prestaties van de batterijen bij koud weer aan het verfijnen is.

Het is echter heel goed mogelijk dat Rivian werkt aan een mid-cycle opfrisbeurt van de R1T, aangezien de eerste elektrische pick-uptruck van het bedrijf al sinds 2021 op de markt is en dus later dit jaar drie jaar oud zal zijn.

Als u graag over elektrische voertuigen leest, koop dan Walter Isaacson's biografie van Elon Musk op Amazon.

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 02 > Mysterieuze Rivian R1T verschijnt met flitsende camouflage op spionagefoto's, wat speculaties oproept over een nieuwe herziening van de elektrische pick-uptruck
Julian van der Merwe, 2024-02-10 (Update: 2024-02-10)