Notebookcheck Logo

Motorola 'Penang5G' lekt vooruitlopend op 2023 Noord-Amerikaanse release

Motorola brengt 'Penang5G' pas volgend jaar uit. (Beeldbron: Gadget Gang & Evan Blass)
Motorola brengt 'Penang5G' pas volgend jaar uit. (Beeldbron: Gadget Gang & Evan Blass)
Naar verluidt heeft Motorola een nieuwe budget Android smartphone ontwikkeld voor release in Noord-Amerika. De 'Penang5G' zal ergens volgend jaar het gezelschap krijgen van de 'Penang4G' en de 'Penang+'.

Evan Blass heeft details onthuld over 'Penang5G', een aankomende Motorola-smartphone. Schrijvend op Gadget Gang, impliceert Blass dat Penang mogelijk een Noord-Amerikaanse exclusive is, wat vaak gebeurt met Motorola smartphones. De smartphone komt mogelijk in 'Penang4G' en 'Penang+' gedaanten op andere markten, hoewel deze ook iets andere specificaties kunnen bevatten.

Wat betreft 'Penang5G' meldt Blass dat Motorola de smartphone zal aanbieden via alle grote Amerikaanse carriers, waaronder Cricket, Dish en Tracfone. Hoewel de leaker niet veel specificaties over 'Penang5G' heeft onthuld, zal de handset beschikbaar zijn met 4 GB RAM en 64 GB of 128 GB opslag, plus twee camera's aan de achterzijde. De opname van een dikke onderste schermrand suggereert dat 'Penang5G' een relatief goedkope smartphone zal zijn, waarschijnlijk een lid van de Moto E-serie of een low-end Moto G-model.

Helaas is het onduidelijk wanneer 'Penang5G' zal komen, afgezien van een vage suggestie van een release in 2023. Ook heeft Blass niet aangegeven hoeveel de smartphone gaat kosten. Het toestel zou echter in Basalt Blue en Opal Silver kleuren, met bijpassende frames en camera behuizingen.

(Beeldbron: Gadget Gang & Evan Blass)
(Beeldbron: Gadget Gang & Evan Blass)
Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > Motorola 'Penang5G' lekt vooruitlopend op 2023 Noord-Amerikaanse release
Alex Alderson, 2022-11-24 (Update: 2022-11-24)