Notebookcheck Logo

Motorola Moto X40 officiële AnTuTu Benchmark lek touts Dimensity 9200-killing prestaties

De Moto X40 is onderweg. (Bron: Motorola)
De Moto X40 is onderweg. (Bron: Motorola)
Motorola is begonnen met het plagen van de Moto X40 als zijn volgende vlaggenschip Android smartphone, hoewel het nog geen definitief ontwerp, lanceerdatum of zelfs belangrijke specificaties voor het toestel heeft onthuld, naast het bezit van de nieuwe Snapdragon 8 Gen 2 SoC. Niettemin beweert een woordvoerder van het bedrijf niet anders te kunnen dan onthullen dat het nieuwe platform van de X40 dat van een belangrijke rivaal verslaat in termen van AnTuTu-scores

Nu dat Motorola heeft bevestigd dat zijn Snapdragon 8 Gen 2-met Moto X40 onderweg is, de OEM's general manager van mobiele zaken Chen Jin is terug hyping dit aanstaande vlaggenschip op Weibo.

De executive beweert iets te hebben dat laat zien hoe krachtig de X40 werkelijk is: een afbeelding met een AnTuTu-score van maar liefst 1.312.901en daarmee voorbij de ~1.2 miljoen handschoen gelegd door MediaTek voor zijn nieuwe en geavanceerde Dimensity 9200 SoC.

Er is geen reden om aan te nemen dat het nieuwe benchmarkresultaat echt is; de manager had echter meer details kunnen vermelden dan alleen het nummer, zoals het modelnummer van de X40 (momenteel vermoedelijk Motorola XT2301)

Niettemin zou de gewaagde bewering de verwachtingen van de X30 opvolger. De premium smartphone kan ook profiteren van een ray-tracing-capabele GPU van maximaal 25% meer kracht dan die van de 8 Gen 1, bijgewerkte beeldverwerkingscapaciteit voor zijn mogelijk drievoudige achtercamera's en mogelijk een verbeterde batterijduur dankzij een nieuwe 4nm productieproces.

Koop de Motorola Edge+ (2022) op Amazon

Het eerste AnTuTu-resultaat van de Moto X40. (Bron: Chen Jin via Weibo)
Het eerste AnTuTu-resultaat van de Moto X40. (Bron: Chen Jin via Weibo)
Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > Motorola Moto X40 officiële AnTuTu Benchmark lek touts Dimensity 9200-killing prestaties
Deirdre O'Donnell, 2022-11-22 (Update: 2022-11-22)