Notebookcheck Logo

ONEXPLAYER 2: One-netbook teast nieuwe gaming handheld met Nintendo Switch-achtige afneembare controllers

De ONEXPLAYER 2 heeft mogelijk hetzelfde scherm als de eerste generatie ONEXPLAYER gaming handhelds. (Beeldbron: One-netbook)
De ONEXPLAYER 2 heeft mogelijk hetzelfde scherm als de eerste generatie ONEXPLAYER gaming handhelds. (Beeldbron: One-netbook)
One-netbook heeft details gedeeld over de ONEXPLAYER 2, een gaming handheld die de vormfactor van de originele ONEXPLAYER neemt en deze kruist met een Nintendo Switch. Om beschikbaar te zijn met de AMD Ryzen 7 6800U en een gelijkwaardige Intel Alder Lake processor, zal de ONEXPLAYER 2 ook een grotere batterij bevatten dan veel ultrabooks.

One-netbook heeft een andere AMD Ryzen 7 6800U-aangedreven gaming handheld, een paar weken nadat het bedrijf begon met de verkoop van de ONEXPLAYER mini Pro zonder dat mensen de console moeten pre-orderen. Nu heeft One-netbook de ONEXPLAYER 2 aangekondigd, een opvolger van de meerdere grotere ONEXPLAYER modellen die de afgelopen jaren zijn uitgebracht. Hoewel de ONEXPLAYER 2 op zijn voorganger lijkt, heeft het een op de Nintendo Switch geïnspireerde truc in petto.

Zoals de video hieronder laat zien, heeft de ONEXPLAYER 2 afneembare controllers voor extra veelzijdigheid ten opzichte van de originele originele ONEXPLAYER en ONEXPLAYER 1S. De ONEXPLAYER 2 heeft echter een 8,4-inch en 2,5K display, wat suggereert dat One-netbook de panelen van de vorige generatie modellen heeft hergebruikt. Daarnaast ondersteunt de aankomende gaming handheld 4.096 drukniveaus voor een actieve stylus, ONEXPLAYER's kenmerkende afneembare toetsenbord en heeft het Harman Kardon-merk stereoluidsprekers. Bovendien heeft One-netbook de ONEXPLAYER 2 uitgerust met een 65,5 Wh batterij.

Momenteel is het onduidelijk hoeveel de ONEXPLAYER 2 gaat kosten. One-netbook is echter van plan om het apparaat op 25 november te onthullen, en we denken dat het bedrijf dan de prijs en beschikbaarheid zal bevestigen. De ONEXPLAYER 2 zou ook beschikbaar moeten zijn met Intel Alder Lake opties, waarschijnlijk de Core i5-1240P en de Core i7-1260P als de ONEXPLAYER mini Pro is om door te gaan.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > ONEXPLAYER 2: One-netbook teast nieuwe gaming handheld met Nintendo Switch-achtige afneembare controllers
Alex Alderson, 2022-11-22 (Update: 2022-11-22)