Notebookcheck Logo

Motorola Edge 50 Ultra verschijnt in gelekte video's met waterdichte behuizing in Pantone Peach Fuzz

De Motorola Edge 50 Ultra zal worden aangeboden in de Pantone-kleur van het jaar 2024. (Afbeelding: Motorola, via Evan Blass)
De Motorola Edge 50 Ultra zal worden aangeboden in de Pantone-kleur van het jaar 2024. (Afbeelding: Motorola, via Evan Blass)
Met de Edge 50 Ultra lanceert Motorola binnenkort een vlaggenschip op basis van de Snapdragon 8s Gen 3, die nu te zien is in verschillende gelekte teaservideo's waarop onder andere de achterkant in de Pantone-kleur van het jaar 2024 "Peach Fuzz" te zien is.

Nadat de eerste details en afbeeldingen van de Motorola Edge 50 Ultra een paar dagen geleden uitlektenheeft de doorgaans uiterst betrouwbare leaker Evan Blass de onderstaande teaservideo's gepubliceerd, die het ontwerp van de smartphone in detail laten zien. Vergeleken met de Edge 40 Pro(ca. 805 euro op Amazon) heeft Motorola vooral de cameramodule opnieuw ontworpen, die aanzienlijk groter is en een schuine rand heeft.

De achterkant is blijkbaar verkrijgbaar in een geborstelde metalen look of in de Pantone-kleur van het jaar 2024 "Peach Fuzz". aangeboden. Afgaande op de teaser video's is de Motorola Edge 50 Ultra IP68-gecertificeerd en dus waterbestendig. De glazen cover van het display zou bijzonder robuust zijn, dus Motorola gebruikt waarschijnlijk Gorilla Glass Victus. Of de Edge 50 Ultra tegelijk met de Edge 50 Pro op woensdag 3 april, is nog niet bekend.

Volgens eerdere geruchten is de Motorola Edge 50 Ultra gebaseerd op de Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 en krijgt het een 6,7-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 1080p+ en een vernieuwingsfrequentie van 165 Hz. Motorola zal drie 50-megapixelcamera's installeren, waaronder een ultragroothoekcamera, een groothoekcamera en een periscoop-telescoopcamera, waarbij de laatste een 35mm-equivalente brandpuntsafstand van 75 mm biedt, d.w.z. ongeveer drie keer zoveel zoom. De Motorola Edge 50 Ultra zal op de markt worden gebracht met maximaal 12 GB RAM, 512 GB flashgeheugen en Android 14. Er zijn nog geen details over de prijs bekend, maar de meer betaalbare Edge 50 Pro zal naar verwachting worden aangeboden voor ongeveer 865 euro.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 04 > Motorola Edge 50 Ultra verschijnt in gelekte video's met waterdichte behuizing in Pantone Peach Fuzz
Hannes Brecher, 2024-04- 2 (Update: 2024-04- 2)