Notebookcheck Logo

Motorola Edge 50 Pro lanceerprijzen onthuld met high-end prijzen voor Snapdragon 7 Gen 3 smartphone

De Edge 50 Pro komt in drie kleuren. (Afbeeldingsbron: Motorola)
De Edge 50 Pro komt in drie kleuren. (Afbeeldingsbron: Motorola)
De Europese prijzen voor een van Motorola's volgende smartphones zijn online opgedoken. Naar verluidt zou de Edge 50 Pro bijna net zoveel kunnen kosten als de Edge 40 Pro, ondanks de zwakkere chipset. De Edge 50 Pro zal onder de Edge 50 Ultra in Motorola's productstapel zitten, maar boven de Edge 50 Fusion.

Motorola is nog minder dan een dag verwijderd van de volledige release van de Edge 50 Pro, nadat het toestel de afgelopen maand uitgebreid werd geplaagd de afgelopen maand. Ter herinnering: het bedrijf heeft al bevestigd dat het toestel gebruik zal maken van de Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3een mid-range chipset die ook de OnePlus Nord CE 4 aandrijft. De Edge 50 Pro is dus meer een Edge 40 opvolger, met de Edge 50 Ultra als een Edge 40 Pro vervanger.

Niettemin wijst een vermeende listing van een Europese verkoper erop dat de Edge 50 Pro bijna evenveel kost als de Edge 40 Pro. Zoals de onderstaande schermafbeelding laat zien, beweert @passionategeekz een Italiaanse verkoper te zijn tegengekomen die de Edge 50 Pro heeft geprijsd op €864,99, inclusief BTW. Ter referentie, dit zou ongeveer omgerekend $726 zijn tegen de huidige wisselkoersen, exclusief het Italiaanse btw-tarief van 22%.

Naar verluidt weerspiegelt deze prijs de optie van 12 GB RAM en 512 GB opslagruimte van het apparaat. Het is dus goed mogelijk dat er een goedkopere optie met 256 GB opslagruimte in de maak is, net als bij de Edge 40 en Edge 40 Pro. Motorola onthult de Edge 50 Pro morgen in India; het bedrijf heeft echter nog geen wereldwijde releasedatum vastgesteld.

(Afbeeldingsbron: @passionategeekz)
(Afbeeldingsbron: @passionategeekz)

Bron(nen)

@passionategeekz (1) (2)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 04 > Motorola Edge 50 Pro lanceerprijzen onthuld met high-end prijzen voor Snapdragon 7 Gen 3 smartphone
Alex Alderson, 2024-04- 2 (Update: 2024-04- 2)