Notebookcheck Logo

Mobvoi brengt nieuwe update uit met verbeteringen voor verschillende smartwatches

De TicWatch E3 (boven), Pro 3 GPS en Pro 3 Ultra GPS-horloges krijgen updates. (Afbeeldingsbron: Mobvoi)
De TicWatch E3 (boven), Pro 3 GPS en Pro 3 Ultra GPS-horloges krijgen updates. (Afbeeldingsbron: Mobvoi)
Mobvoi rolt updates uit voor de TicWatch E3, TicWatch Pro 3 GPS en TicWatch Pro 3 Ultra GPS smartwatches. Twee softwareversies worden gefaseerd uitgebracht en brengen verschillende bugfixes en optimalisaties naar de wearables. Bovendien keert met deze release een populaire functie terug die was verwijderd.

Mobvoi heeft aangekondigd een update aangekondigd voor smartwatches uit de 4100-serie, waaronder de TicWatch Pro 3 GPS, TicWatch Pro 3 Ultra GPSen TicWatch E3. De software wordt geleverd in versies RMRB.240228.002 en RMKB.240228.004 en brengt verschillende functies en verbeteringen aan de wearables.

Ten eerste heeft Mobvoi een functie teruggebracht waarmee u de functietoets kunt aanpassen, die tijdens een oudere update was verwijderd. Nu kunt u kiezen wat er gebeurt als u op de knop rechtsonder op de smartwatch drukt. Het bedrijf zegt dat het geheugen heeft vrijgemaakt om het horloge sneller te maken door oudere wijzerplaten en impopulaire apps zoals de Calculator en TicBreathe te verwijderen. Bovendien is een probleem met echo tijdens een Bluetooth-gesprek opgelost. Ook is de nieuwste beveiligingspatch toegevoegd en zijn verschillende bugs verholpen; verdere details over welke problemen zijn verholpen worden niet gegeven in het wijzigingslogboek.

De updates voor de Mobvoi TicWatch Pro 3 GPS, TicWatch Pro 3 Ultra GPS en TicWatch E3 worden gefaseerd uitgerold, met het schema in de afbeelding hieronder. U kunt de update downloaden via Instellingen > Systeem > Over > Systeemupdates. Sommige gebruikers hebben gemeld dat ze meerdere keren op de knop moeten drukken om het installatieproces te starten.

Het releaseschema voor de update voor smartwatches uit de Mobvoi 4100-serie. (Afbeeldingsbron: Mobvoi via Facebook)
Het releaseschema voor de update voor smartwatches uit de Mobvoi 4100-serie. (Afbeeldingsbron: Mobvoi via Facebook)
Het wijzigingslogboek voor de update van de Mobvoi 4100-serie smartwatches. (Afbeeldingsbron: Mobvoi via Facebook)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 04 > Mobvoi brengt nieuwe update uit met verbeteringen voor verschillende smartwatches
Polly Allcock, 2024-04- 3 (Update: 2024-04- 3)