Notebookcheck Logo

Kleine Galaxy S23 Ultra vs S22 Ultra ontwerpwijziging uitgelicht net nu Samsung Apple bespot voor trage innovatie

De Samsung Galaxy S23 Ultra zal naar het schijnt erg lijken op de S22 Ultra. (Afbeelding bron: @technizoconcept)
De Samsung Galaxy S23 Ultra zal naar het schijnt erg lijken op de S22 Ultra. (Afbeelding bron: @technizoconcept)
Het verwachte ontwerp van de Samsung Galaxy S23 Ultra is vergeleken met dat van de S22 Ultra, waarbij een leaker powerbanks heeft gebruikt om een visuele voorstelling te geven van hoe de S23 Ultra eruit zal zien. Ironisch genoeg is dit nogal kleine ontwerpverschil aan het licht gekomen net nu Samsung druk bezig is geweest met het bespotten van Apple's trage innovatieproces in een nieuwe Galaxy S22 Ultra en Z Flip4 promo video.

Het lijkt erop dat Ice Universe veel moeite heeft gedaan om zijn legioen volgelingen precies te laten zien wat het belangrijkste verschil in ontwerp zal zijn tussen de aankomende Samsung Galaxy S23 Ultra en de hoog aangeschreven S22 Ultra. De bekende leaker heeft al commentaar gegeven op over de verandering een paar keer, maar heeft nu zijn toevlucht genomen tot het vergelijken van powerbanks om fans precies te laten zien waar hij naar verwijst. Zoals op de gekozen afbeeldingen te zien is, zijn de Xiaomi powerbanks die de S22 Ultra voorstellen veel ronder in de hoek in vergelijking met de "S23 Ultra" powerbanks.

De tipgever voegt ook toe dat de S22 Ultra en S23 Ultra van dezelfde dikte zijn en dat het verschil komt met de radiaal, dus duidelijk is dat de Samsung Galaxy S23 Ultra gaat komen met een platter display dan zijn voorganger. Het is niet de grootste verandering ooit gezien tussen smartphone generaties, maar het is waarschijnlijk dat Samsung zich meer zal concentreren op de componenten van de S23 Ultra, zoals het implementeren van een 200 MP camera en het gebruik van de nieuwste generatie UFS 4.0-opslag. Afhankelijk van waar je merkentrouw ligt, laat Samsung zien dat de S22 Ultra ontwerp bijna goed genoeg is voor de S23 Ultra, of dat de OEM een beetje een tekort aan ontwerp ideeën heeft.

Smartphonegebruikers die tot die laatste groep behoren, zullen de nieuwe Galaxy S22 Ultra & Z Flip4 promo van Samsung dan ook ironisch vinden ironisch vinden, omdat het de spot drijft met Apple voor trage innovatie ten opzichte van de iPhone. De clip (hieronder ingesloten) begint met wat bijna lijkt op een iPhone 14 tease voordat de verteller duidelijk maakt dat het gaat om de S22 Ultra met een 108 MP camera voor het maken van de beste maanfoto'sen dat het de Z Flip4 is die hoofden zal doen omdraaien. Het is een luchtige por naar een rivaal die wel enige basis in de feiten heeft: De opvouwbare iPhone ("iPhone Flip") zal waarschijnlijk niet voor 2025 verschijnen en de Apple iPhone 14 Pro krijgt mogelijk slechts een 48 MP hoofdcamera. Het lijkt erop dat Apple, om bij te blijven, ervoor zal moeten zorgen dat de iPhone 15 komt met iets plattere hoeken

Koop de Samsung Galaxy S22 Ultra op Amazon

"S22 Ultra" links en "S23 Ultra" rechts. (Afbeelding bron: @UniverseIce)
"S22 Ultra" links en "S23 Ultra" rechts. (Afbeelding bron: @UniverseIce)

Bron(nen)

@UniverseIce & Samsung (YouTube)

Teaser afbeelding: @technizoconcept

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Kleine Galaxy S23 Ultra vs S22 Ultra ontwerpwijziging uitgelicht net nu Samsung Apple bespot voor trage innovatie
Daniel R Deakin, 2022-09- 2 (Update: 2022-09- 2)