Notebookcheck Logo

"iPhone 14 USB" groeit in populariteit als zoekterm met meer dan 300% in 12 maanden

Is dit Lightning's laatste stand? (Bron: Apple)
Is dit Lightning's laatste stand? (Bron: Apple)
Zou de 14-serie de iPhones kunnen zijn die eindelijk de Lightning -poort dumpen? Ongeacht of de bijna op handen zijnde vlaggenschip smartphones echt USB poorten adopteren of niet, een onderzoeksgroep beweert te hebben gevonden dat mensen zeer geïnteresseerd zijn om te weten over de mogelijkheid. Zoekopdrachten in de trant van "USB iPhone" zijn verdrievoudigd in volume over de laatste 5 jaar, met sommige pieken in combinatie met iPhone lanceringen.

Volgens Wisetekzijn internetgebruikers zeer geïnteresseerd in een iPhone die de propriëtaire Lightning poort voor USB, mogelijk type-C als voorkeur. De IT asset re-use and disposition group beweert onderzoek te hebben gedaan waaruit blijkt dat de term "iPhone USB" in de afgelopen 5 jaar met 390% is gegroeid.

Ze hebben blijkbaar hun piek bereikt in oktober 2020 - dat is wanneer de iPhone 12 serie werd onthuld. De hoop op de eerste generatie van de "USB iPhone" werd de bodem ingeslagen bij die gelegenheid, dus. Dat weerhield gebruikers van zoekmachines er echter niet van om naar zo'n toestel te zoeken.

Echter, de 13-serie bleef het jaar daarop op de markt komen met dezelfde oplaadpoort. In dat verband beweert Wisetek ook dat "Apple iPhone 14 Pro and iPhone 14 Pro Max to only show one punch hole, not twoiPhone 14 USB" sindsdien gestaag is gestegen als zoekterm, met een groei van 334% in augustus 2022

Meer directe zoekopdrachten zoals "iPhone 14 Pro USB C" of "zal de iPhone 14 USB C hebben" zijn naar verluidt gestegen met respectievelijk 190% en 100% in dezelfde 12 maanden, met "iPhone USB C of Lightning "zoekopdrachten die zijn gestegen met 82%. Ironisch genoeg zijn de vlaggenschip smartphones echter verondersteld om nog een jaar aan de laatste blijven vasthouden.

Koop een Anker type-C naar C 100W kabel op Amazon

Bron(nen)

Wisetek Persbericht

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > "iPhone 14 USB" groeit in populariteit als zoekterm met meer dan 300% in 12 maanden
Deirdre O'Donnell, 2022-09- 5 (Update: 2022-09- 5)