Notebookcheck Logo

K56 Pro smartwatch met Bluetooth bellen en gemelde bloeddruksensor wereldwijd beschikbaar

De K56 Pro smartwatch heeft Bluetooth-functies zoals bellen en app-meldingen. (Beeldbron: EIGIIS)
De K56 Pro smartwatch heeft Bluetooth-functies zoals bellen en app-meldingen. (Beeldbron: EIGIIS)
EIGIIS verkoopt de K56 Pro smartwatch wereldwijd via AliExpress. Je kunt de gadget via Bluetooth verbinden met je smartphone, waardoor functies als bellen en app-meldingen mogelijk worden. Vermeende gezondheidsfuncties van de wearable omvatten hartslag, bloeddruk en bloedzuurstofniveaus. Bovendien heeft de gadget een batterijduur tot 10 dagen.

De K56 Prosmartwatch is wereldwijd verkrijgbaar via de EIGIIS Watch Store op AliExpress. De wearable heeft een 1,39-in (~0,05 mm) HD-scherm met een resolutie van 360 x 360 px. Je kunt het horloge naar verluidt gebruiken om je gezondheid bij te houden met sensoren om je hartslag, bloeddruk en bloedzuurstofgehalte te monitoren; de nauwkeurigheid van deze hulpmiddelen is onduidelijk.

Je kunt je lichaamsbeweging loggen met meer dan 20 sportmodi en je gezondheidsgegevens bekijken in een bijbehorende smartphone-app. Bovendien kun je de gadget via Bluetooth 5.0 verbinden met je smartphone, waarop Android 4.4 of iOS 8.0 en hoger draait, om functies als bellen en app-notificaties mogelijk te maken. Andere functies van het apparaat zijn weersvoorspellingen, sedentaire herinneringen en een vind mijn telefoon functie.

De gadget heeft een 400 mAh batterij, die volgens het bedrijf tot tien dagen meegaat bij normaal gebruik, vijf dagen bij zwaar gebruik of 30 dagen in stand-by; volledig opladen duurt ongeveer twee uur. De gadget is geclassificeerd als IP67 waterdicht en wordt geleverd in zwart, groen of geel met een bijpassende siliconen band. U kunt momenteel de EIGIIS K56 Pro smartwatch kopen via AliExpress voor US$28.79; de wearable staat genoteerd met een MSRP van US$191.91. Het horloge wordt verzonden vanuit de VS, met een geschatte levertijd van vier dagen tot twee weken.

De EIIGIS K56 Pro smartwatch. (Beeldbron: EIGIIS)
De EIIGIS K56 Pro smartwatch. (Beeldbron: EIGIIS)
Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > K56 Pro smartwatch met Bluetooth bellen en gemelde bloeddruksensor wereldwijd beschikbaar
Polly Allcock, 2022-11- 8 (Update: 2022-11- 8)