Notebookcheck Logo

Garmin Instinct Crossover: Nieuwe hybride smartwatch lanceert in drie varianten vanaf 499,99 US$

De Instinct Crossover serie is er in meerdere kleuren en stijlen. (Beeldbron: Garmin)
De Instinct Crossover serie is er in meerdere kleuren en stijlen. (Beeldbron: Garmin)
Garmin heeft de Instinct Crossover onthuld, een nieuwe hybride smartwatch-serie die wordt geleverd in Solar en Tactical varianten. De Instinct Crossover Solar modellen zijn verkrijgbaar vanaf 499,99 US$ en hebben volgens Garmin een 'oneindige batterijduur'.

Garmin heeft de Instinct Crossover geïntroduceerd, een hybride smartwatch serie die in drie varianten komt. Concreet heeft Garmin de Instinct Crossover, Instinct Crossover Solar en de Instinct Crossover Solar Tactical geproduceerd. De website van het bedrijf verwijst echter naar de eerste twee modellen als de 'Standard Edition'. Zoals het geval is met hybride smartwatches, beschikt de Instinct Crossover-serie over fysieke wijzers, plus een klein display voor het weergeven van bepaalde informatie dat 0,9-inch in doorsnee meet en werkt met 176 x 176 pixels.

Ter referentie, alle modellen bieden 10 ATM waterbestendigheid en hebben toegang tot de Connect IQ Store zoals gewone Garmin smartwatches. Ook ondersteunt de Instinct Crossover serie Garmin Pay en Garmin's typische suite van gezondheidsmonitoring en training apps. Bovendien beweert Garmin dat de Instinct Crossover Solar modellen een 'oneindige batterijduur' hebben, hoewel uit de kleine lettertjes blijkt dat dit alleen geldt wanneer het horloge in de batterijbesparende modus wordt gebruikt. Omgekeerd zouden de Solar modellen tot 70 dagen meegaan in smartwatchmodus, waarbij Garmin de gewone Instinct Crossover schat op 28 dagen gebruik in smartwatchmodus.

De Instinct Crossover begint bij 499,99 US$ in de kleuren Black en Blue Granite 'Standard Edition'. Als alternatief verkoopt Garmin de Instinct Crossover Solar in Standard en Tactical Editions voor respectievelijk US$549,99 en US$599,99. Bij de lancering is de Instinct Crossover Solar Standard Edition beschikbaar in de kleuren Graphite en Tidal Blue. Daarentegen biedt Garmin de Instinct Crossover Solar Tactical Edition alleen in het zwart aan. Volgens de website van Garmin zouden alle SKU's binnen 4-7 werkdagen na bestelling moeten worden verzonden.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > Garmin Instinct Crossover: Nieuwe hybride smartwatch lanceert in drie varianten vanaf 499,99 US$
Alex Alderson, 2022-11- 8 (Update: 2022-11- 8)