Notebookcheck Logo

Garmin Beta versie 13.15 update voor Forerunner smartwatches arriveert met nieuwe functies

De Garmin Beta versie 13.15 software-update is nu beschikbaar voor Forerunner 255 en Forerunner 955 smartwatches. (Beeldbron: Garmin)
De Garmin Beta versie 13.15 software-update is nu beschikbaar voor Forerunner 255 en Forerunner 955 smartwatches. (Beeldbron: Garmin)
Garmin heeft software-update Beta versie 13.15 uitgebracht voor Forerunner 255 en Forerunner 955 smartwatches. De release bevat nieuwe functies, zoals het toevoegen van hardloopvermogengegevens aan activiteiten zonder de noodzaak om een aparte hardloopdynamiekgadget te gebruiken. Bovendien zijn er verbeteringen aangebracht in de synchronisatie van koppelingen en instellingen tussen GCM en je wearable.

Garmin heeft de publieke bètaversie 13.15 software-update vrijgegeven voor Forerunner 255 en Forerunner 955 smartwatches. Nieuw voor de horloges is de toevoeging van hardloopvermogengegevens aan een activiteit zonder dat u een apart accessoire voor hardloopvermogen hoeft aan te schaffen. Het gegevensveld Grade Adjusted Pace is ook toegevoegd en toont je gemiddelde tempo, rekening houdend met de steilte van je route. Bovendien stuurt een functie voor incidentdetectie nu een automatische melding naar je noodcontacten, tenzij je het bericht annuleert.

De Forerunner 955 krijgt meer tools dan de 255, met Auto Rest/Pause nu beschikbaar voor de Ultra Run activiteit en nieuwe Backcountry Snowboarding en Disc Golf activiteiten. Beide Forerunner-horloges hebben oplossingen gekregen voor problemen zoals het verschijnen van een stippellijn op trainingspagina's of het niet opslaan van kalibratiegegevens. Andere verbeteringen aan functies zoals het koppelen en synchroniseren van instellingen tussen de gadget en Garmin Connect Mobile zijn ook opgenomen in de update. Je kunt de volledige changelog voor de Forerunner 955 en Forerunner 255 bekijken op het Garmin Forum.

Garmin merkt op dat de nieuwe bèta automatisch naar in aanmerking komende smartwatches wordt gepusht via GCM, dat dagelijks controleert of de software aanwezig is. Het bedrijf suggereert dat het downloaden en installeren enkele uren kan duren. Update Beta Versie 13.15 werd uitgebracht als onderdeel van het Garmin Beta Programma, waarmee gebruikers nieuwe functies kunnen testen voordat een algemene release plaatsvindt; u kunt zich aanmelden voor het Beta Programma via Garmin Connect.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > Garmin Beta versie 13.15 update voor Forerunner smartwatches arriveert met nieuwe functies
Polly Allcock, 2022-11- 3 (Update: 2022-11- 3)