Notebookcheck Logo

Insta360 Ace Pro lekt uit als nieuwe actiecamera om te concurreren met GoPro Hero 12 Black voor lancering op 21 november

Insta360 gaf een korte blik op haar volgende actiecamera in haar teaser video. (Afbeeldingsbron: Insta360)
Insta360 gaf een korte blik op haar volgende actiecamera in haar teaser video. (Afbeeldingsbron: Insta360)
Insta360 heeft een nieuwe actiecamera in de maak. Op dit moment heeft het bedrijf alleen bevestigd dat het op 21 november een nieuw product zal lanceren. Er zijn echter details over een Insta360 Ace Pro online uitgelekt, die vergezeld zou kunnen worden door een goedkopere Insta360 Ace.

Insta360 is begonnen met het teasen van nieuwe actiecamera's, minder dan een maand nadat hands-on foto's van een nog niet uitgebracht model op sociale media waren verschenen. Tot nu toe heeft het bedrijf een korte promotievideo gedeeld waarin camera's te zien zijn die overeenkomen met het lek van oktober. Bovendien heeft Insta360 laten doorschemeren dat de volgende actiecamera's Leica-lenzen zullen bevatten, wat een afspiegeling is van Xiaomi's smartphone-samenwerking met het camerabedrijf.

Hoewel Insta360 de marketingnaam van de camera's nog niet heeft onthuld, hebben verschillende lekken dat al wel gedaan. Zo hebben verschillende certificeringsinstanties bekendgemaakt dat Insta360 de Ace Pro heeft ontwikkeld. Op basis van de teaservideo van het bedrijf lijkt het erop dat het twee nieuwe modellen zal lanceren, waarbij de andere waarschijnlijk gewoon 'Ace' zal heten.

Overigens lijkt het erop dat Insta360 al recensie-exemplaren heeft verstuurd. Ben Sin heeft bijvoorbeeld een korte video gedeeld van "een aankomende actiecamera", waarvan hij verduidelijkt dat het "NIET de DJI Pocket 3" is. Als zijn korte filmpje iets zegt, dan zouden de volgende actiecamera's van Insta360 moeten slagen in scènes met weinig licht, waar andere zoals de GoPro Hero 12 Black (momenteel US$349 op Amazon) en DJI Osmo Pocket 3 het moeilijk hebben. Insta360 onthult de nieuwe actiecamera's op 21 november om 13:30 UTC.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 11 > Insta360 Ace Pro lekt uit als nieuwe actiecamera om te concurreren met GoPro Hero 12 Black voor lancering op 21 november
Alex Alderson, 2023-11-19 (Update: 2023-11-19)