Notebookcheck Logo

Infinix Note 30 VIP Racing Edition lanceert met nieuw lederen LED-effect en BMW Group tie-in

De Note 30 VIP Racing Edition. (Bron: Infinix)
De Note 30 VIP Racing Edition. (Bron: Infinix)
Infinix heeft nu een nieuwe versie van haar Note 30 Android smartphone uitgebracht. De OEM heeft samengewerkt met de BMW-divisie Designworks om een op de autosport geïnspireerde afwerking te maken voor de VIP Racing Edition. Het bevat 3D Lighting Leather voor een nieuw soort meldingslichtsysteem.

Infinix noemt de nieuwe Note 30 VIP Racing Edition als de Android smartphone voor motorsportfans - hoewel iQOO daar misschien iets over te zeggen heeft. Niettemin heeft de OEM een nieuwe merksamenwerking met Designworks van de BMW Group afgesloten om deze nieuwe themaversie te produceren.

Het heeft de Note 30 5G een nieuwe rode kleur gegeven voor de cameraringen en het metalen frame, dat een "Sound by JBL joins open ear trend with new Soundgear Sense air conduction earbuds JBL " logo draagt om de extra audiosamenwerking te benadrukken. Deze accenten worden echter overschaduwd door de rest van het nieuwe achterpaneel van de Racing Edition.

Het is namelijk Infinix' eerste implementatie van zijn nieuwe3D-lichtleer technologie, die is toegepast in de vorm van 3 stroken verdeeld over de lengte van de achterkant van de Racing Edition, in kleuren die BMW's kenmerkende kleurstelling.

De LED's zijn zo geplaatst dat ze door de nerven van het veganistische leder schijnen om meldingen en waarschuwingen aan te geven op een manier die doet denken aan "een digitaal race dashboard". Verder is de rest van het achterpaneel voorzien van een stijlvol verhoogd inzetstuk met een interessante geruite vlag patroon.

Voor de rest heeft de smartphone echter dezelfde specificaties als een standaard Note 30 - hoewel dit betekent dat hij wordt geleverd met een 120Hz display aangedreven door de Dimensity 8050 SoC, een 108MP hoofdcamera, 68W opladen en 50W draadloos opladen. Infinix heeft zijn nieuwe gelimiteerde editie een wereldwijde lancering gegeven, maar heeft nog niet bekendgemaakt waar hij als eerste verkrijgbaar zal zijn en hoeveel hij gaat kosten.

De standaard Note 30 5G: nu verkrijgbaar op Amazon.in

De Note 30 VIP Racing Edition...
De Note 30 VIP Racing Edition...
...en de speciale unboxing-ervaring. (Bron: Infinix)
...en de speciale unboxing-ervaring. (Bron: Infinix)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 09 > Infinix Note 30 VIP Racing Edition lanceert met nieuw lederen LED-effect en BMW Group tie-in
Deirdre O'Donnell, 2023-09-17 (Update: 2023-09-17)