Notebookcheck Logo

Huawei MatePad 11.5 PaperMatte Edition lanceert met nieuw antireflectiescherm en geavanceerde M-Pencil 2-ondersteuning

De MatePad 11.5 PaperMatte Edition. (Bron: Huawei)
De MatePad 11.5 PaperMatte Edition. (Bron: Huawei)
Huawei heeft een andere versie van de nieuwe MatePad 11.5 uitgebracht met vrijwel dezelfde specificaties - met uitzondering van het PaperMatte-scherm dat schittering tegengaat voor een beter comfort voor de ogen. De OEM beweert ook dat het een realistische pen-op-papier schrijfervaring ondersteunt dankzij een aantal speciale haptische effecten. De tablet wordt ook aangeprezen als dun en licht met een "krachtige" processor.

Huawei beweert dat de mid-range tablet onthuld naast de GT 4 in Barcelona deMatePad 11.5 voor diegenen die bijzonder gevoelig zijn voor de reflecties van glanzende schermen, geven de voorkeur aan de kleur e-ink of beide. Bovendien behoudt de PaperMatte Edition van het apparaat de 120Hz verversingssnelheid, 86% screen-to-body ratio en 2K resolutie van de oorspronkelijke uitgave.

Het nieuwe PaperMatte-scherm wordt aangeprezen als "Een lust voor het oog" met een officiële TÜV Rheinland certificering Laag Blauw Licht en Flicker-Free certificeringen voor mogelijk verhoogd comfort tijdens het consumeren van content op de MatePad 11.5's nieuwe editie. Hij wordt ook nog steeds aangedreven door de Snapdragon 7 Gen 1 chipset en een 6,85 mm hoog chassis met een gewicht van 499 gram.

Huawei is er ook van overtuigd dat gebruikers met plezier zullen tekenen op de tablet, met een systeem van "unieke micro-vibratie en demping om het geritsel en geruis van pen op papier na te bootsen" ingebakken in de versie van HarmonyOS 3.1 en een 4096-niveau drukrespons op de tweede generatie M-Pencil.

De PaperMatte Edition is dus bedoeld voor mensen die liever een stylusterwijl de eerste FullView Display MatePad 11.5 misschien wel het beste is voor degenen die genieten van een laptop-achtige toetsenbord dock interface. Huawei moet de prijs en verkrijgbaarheid van de MatePad nog bepalen; de MatePad 11.5 kost op dit moment €429 (~US$461) met 8GB RAM op Amazon.de.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 09 > Huawei MatePad 11.5 PaperMatte Edition lanceert met nieuw antireflectiescherm en geavanceerde M-Pencil 2-ondersteuning
Deirdre O'Donnell, 2023-09-16 (Update: 2023-09-16)