Notebookcheck Logo

Huawei Eyewear 2 slimme bril met glazen op sterkte binnenkort verkrijgbaar

De Huawei Eyewear 2 slimme bril wordt dit najaar gelanceerd. (Afbeeldingsbron: Huawei)
De Huawei Eyewear 2 slimme bril wordt dit najaar gelanceerd. (Afbeeldingsbron: Huawei)
De Huawei Eyewear 2 slimme bril is onthuld in aanloop naar de lancering in oktober in Europa. De wearable heeft ingebouwde speakers, zodat je naar muziek kunt luisteren of telefoongesprekken kunt voeren. Vergeleken met de originele Huawei Eyewear heeft het nieuwe model een langere batterijlevensduur en sneller opladen, met een lichtgewicht titanium montuur.

Huawei heeft de Eyewear 2 aangekondigd tijdens een evenement in Barcelona, waar het ook de Watch GT4-seriefreebuds Pro 3 oordopjes en MatePad 11.5 PaperMatte-editie tablet. Tot nu toe zijn er weinig details gegeven over de wearable. Huawei heeft gezegd dat de slimme bril een ingebouwde luidspreker zal hebben en kan worden bediend met aanraakbewegingen op de arm, net als het oudere model https://consumer.huawei.com/en/wearables/huawei-eyewear/.

Met de Huawei Eyewear 2 kun je telefoongesprekken voeren met een drievoudige ruisonderdrukking, zodat je duidelijk kunt horen en gehoord kunt worden. De wearable kan tot elf uur muziek afspelen en negen uur bellen. Je kunt het apparaat in 50 minuten volledig opladen, waarbij een oplaadbeurt van 10 minuten drie uur gebruik oplevert. Dit betekent dat het nieuwe model langer meegaat en sneller oplaadt dan de originele Huawei Eyewear. De gadget is compatibel met iOS, Android en Windows apparaten en maakt verbinding via Bluetooth.

De nieuwe wearable heeft een titanium frame, weegt slechts 4,7 g (~0.17 oz), en je kunt lenzen op sterkte van Zeiss laten aanmeten. Bovendien is de bril waterbestendig volgens IP54, waardoor hij geschikt is voor dagelijks gebruik. De Huawei Eyewear 2 wordt op 18 oktober in de EU gelanceerd, met prijzen vanaf €300 (~US$258). Het is onduidelijk wanneer de gadget op andere markten zal verschijnen.

Koop de Ray-Ban Stories Wayfarer Smart Glasses op Amazon

Bron(nen)

<link bnn.network/tech/unveiling-huaweis-eyewear-2-redefining-smart-glasses-technology/. - external-link-new-window></nodeepl>BNN<nodeepl></link></nodeepl>, <nodeepl><link consumer.huawei.com/en/wearables/huawei-eyewear/ - external-link-new-window></nodeepl>Huawei<nodeepl></link></nodeepl></di

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 09 > Huawei Eyewear 2 slimme bril met glazen op sterkte binnenkort verkrijgbaar
Polly Allcock, 2023-09-18 (Update: 2023-09-18)