Notebookcheck Logo

Google Magic Editor wordt uitgerold naar meer Android apparaten

Beschikbaarheid Google Magic Editor breidt uit (Bron: Google Store)
Beschikbaarheid Google Magic Editor breidt uit (Bron: Google Store)
Na het bereiken van oudere Pixels vorige maand, is de Google Magic Editor nu beschikbaar voor een breder scala aan apparaten, waaronder Samsung Android handsets. De gratis versie van deze tool is te vinden in de nieuwste app-versie van Google Photo. Google lanceerde de Magic Editor minder dan een jaar geleden met de Pixel 8-serie.

Nu AI-gestuurde functies en tools overal opduiken in de mobiele wereld, is de tijd aangebroken dat Google Magic Editor beschikbaar wordt voor meer apparaten. Vorig jaar oktober gelanceerd met de Pixel 8 serie, is dit stukje code een generatieve AI-fototool waarmee gebruikers eenvoudig bewerkingen kunnen uitvoeren zoals herkaderen, herpositioneren van zowel objecten als mensen of dieren, formaat wijzigen, belichting aanpassen en nog veel meer.

Hoewel Pixel-gebruikers en degenen die een Google One Premium-abonnement hebben aangeschaft de Magic Editor zonder beperkingen kunnen gebruiken, is deze tool niet helemaal hetzelfde op niet-Google apparaten. Het goede is dat geen van de mogelijkheden beperkt zijn, maar het slechte is dat er slechts 10 foto's per maand kunnen worden opgeslagen door gratis gebruikers die besluiten om gebruik te maken van de beschikbaarheid.

Gebruikers van Google Foto's die geen melding van Magic Editor zien, moeten ervoor zorgen dat ze de nieuwste versie van het programma gebruiken. Vanaf vandaag is de nieuwste versie voor de meeste gebruikers 6.85. In mijn geval is het 6.86.0, maar het lijkt erop dat er nog geen mogelijkheden voor de Magische bewerker beschikbaar zijn. Degenen die de Magic Editor zo snel mogelijk willen hebben, kunnen op dit moment de 128 GB Google Pixel 8 voor $549 op Amazon kopen in plaats van $699, dankzij een royale korting van 21 procent.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 06 > Google Magic Editor wordt uitgerold naar meer Android apparaten
Codrut Nistor, 2024-06-11 (Update: 2024-06-11)