Notebookcheck Logo

Magcubic HY320: Goedkope en compacte projector met WiFi en Full HD

Dankzij de standaard kan de projector vrij eenvoudig worden geplaatst.
Dankzij de standaard kan de projector vrij eenvoudig worden geplaatst.
De HY320 is een nieuwe en bijzonder betaalbare Full HD-projector. Er wordt een relatief hoge helderheid geadverteerd en het model kan beelden tot 4 m projecteren. WiFi 6 wordt ondersteund.

Magcubic biedt een verbeterde versie van de HY300namelijk de HY320, een relatief compacte projector die geen externe speler nodig heeft. Er is een Allwinner SoC geïnstalleerd naast een blijkbaar aangepaste versie van Android 11 als besturingssysteem. De projector wordt geleverd met WiFi 6 en Bluetooth 5.0, waardoor internettoegang met meer stabiliteit en gegevensoverdrachtsnelheden mogelijk is. Koptelefoons en luidsprekers kunnen via Bluetooth worden aangesloten als de prestaties van het geïntegreerde geluidssysteem onvoldoende blijken te zijn. Er zijn twee luidsprekers geïnstalleerd. Miracast en AirPlay worden ondersteund.

De projector wordt geadverteerd met een helderheid van 10.000 lumen, wat zeker geen ANSI lumen is, dus de werkelijke haalbare helderheid van de Magcubic HY320 kan niet vergeleken worden met die van andere apparaten. Afbeeldingen die door gebruikers zijn geüpload als onderdeel van de bijbehorende reviews laten zien dat de projectie goed zichtbaar is in kamers die niet donker genoeg zijn, maar de projector is nog steeds niet bijzonder helder, vooral in vergelijking met duurdere modellen met een conventionele lichtbron. De HY320 is geen projector met short-throw optiek, dus is een grotere afstand tussen de projector en het projectieoppervlak vereist. Volgens de fabrikant resulteert een afstand van 1 tot 4 meter in een projectie van 50 tot 200 inch. Keystone correctie vindt automatisch plaats

Het model is momenteel verkrijgbaar op AliExpress voor een prijs van ongeveer $64. Amazon verkoopt hetzelfde model voor een hogere prijs, maar de verzending is natuurlijk sneller en de handhaving van garantierechten is vrijwel gegarandeerd.

Schermformaten tot 4 m kunnen worden gemaakt.
Schermformaten tot 4 m kunnen worden gemaakt.
WiFi is aan boord.
WiFi is aan boord.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 06 > Magcubic HY320: Goedkope en compacte projector met WiFi en Full HD
Silvio Werner, 2024-06-11 (Update: 2024-06-11)