Notebookcheck Logo

Garmin Venu 3 en Venu 3S gezien in nieuwe SIRIM-dossiers

De Garmin Venu 3 en Venu 3S smartwatches zouden de Garmin Venu 2 Plus (hierboven) opvolgen. (Beeldbron: Garmin)
De Garmin Venu 3 en Venu 3S smartwatches zouden de Garmin Venu 2 Plus (hierboven) opvolgen. (Beeldbron: Garmin)
Bij SIRIM in Maleisië zijn depots verschenen voor de komende Garmin Venu 3 en Venu 3S smartwatches. Er is weinig bekend over de wearables, die mogelijk beschikken over de nieuwe Garmin ECG-app, die wordt gebruikt om een onregelmatig hartritme te detecteren. De nieuwe horloges worden waarschijnlijk niet eerder gelanceerd dan de Epix 2 Pro en Fenix 7 Pro modellen.

De Garmin Venu 3 en Venu 3S smartwatches zijn opgedoken in nieuwe depots van Standards and Industrial Research Institute of Malaysia (SIRIM). De Venu 3 heeft modelnummer A04543, terwijl de Venu 3S modelnummer A04542 heeft. Filings voor deze nieuwe smartwatches moeten nog verschijnen bij andere regelgevende instanties, zoals de FCC.

Er is weinig bekend over de Venu 3 horloge serie, met geen officiële informatie van Garmin. De laatste smartwatch die in de Venu-serie werd uitgebracht was de Venu 2 Plus, die in januari 2022 arriveerde. De wearable heeft gezondheidsfuncties zoals Body Battery energy monitoring, heart rate tracking en een nieuwe ECG-app, die sensoren gebruikt om tekenen van atriale fibrillatie (AFib) of een onregelmatig hartritme te detecteren. Het horloge beschikt ook over Siri, Google Assistant en Bixby spraakassistenten, Bluetooth bellen en een batterijduur tot negen dagen.

De Garmin Venu 3 en Venu 3S smartwatches worden waarschijnlijk niet gelanceerd vóór de komende Epix 2 Pro en Fenix 7 Pro wearables; Gadgets and Wearables speculeren dat de toestellen uit de Venu-serie binnenkort in augustus of september kunnen volgen. De exacte lanceringsdatum, de lijst met functies en de prijs van de wearables moeten nog worden bekeken. De Garmin Venu 2 Plus smartwatch kost doorgaans 449,99 dollar. Op het moment van schrijven is de Venu 2 Plus met 50 dollar afgeprijsd tot 399,99 dollar in de Garmin sale en bij Amazon in de VS.

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 05 > Garmin Venu 3 en Venu 3S gezien in nieuwe SIRIM-dossiers
Polly Allcock, 2023-05-26 (Update: 2023-05-26)