Notebookcheck Logo

Garmin Fenix 6, Enduro en MARQ smartwatches ontvangen bugfixes in nieuwe bètaversie 25.88

De Garmin Beta versie 25.88 update is voor de Fenix 6 (boven), Enduro en MARQ wearables. (Beeldbron: Garmin)
De Garmin Beta versie 25.88 update is voor de Fenix 6 (boven), Enduro en MARQ wearables. (Beeldbron: Garmin)
De Garmin Beta versie 25.88 update voor de Fenix 6, Enduro en MARQ smartwatches is nu beschikbaar. De nieuwe software moet handmatig worden geïnstalleerd; een OTA-versie van de update komt binnenkort. Versie 25.88 brengt twee bugfixes naar de wearables, waarmee problemen tijdens activiteiten worden opgelost.

Garmin heeft Beta Versie 25.88 vrijgegeven voor de Fenix 6, Enduro en MARQ smartwatches. De nieuwe software brengt twee bugfixes naar de wearables. Ten eerste is een probleem opgelost dat leidde tot onjuist gerapporteerde stijg- en daalgegevens die tijdens de activiteit werden gemeten.

Ten tweede was er een bug die ervoor kon zorgen dat de wearables afsloten terwijl je een set in een krachtactiviteit aan het bewerken was; ook dit is verholpen. Op dit moment moet de 25.88 update handmatig naar je smartwatch worden geladen onder het geherstructureerde Beta Programma. U kunt een .zip-bestand downloaden met alle relevante downloads voor verschillende horlogemodellen, waaronder de Fenix 6 Pro en Fenix 6s, hier. Garmin merkt op dat het bestand secure_config.gcd ook op uw horloge moet worden geïnstalleerd. In de bèta-aankondiging staat dat een OTA-versie van de update, die via de Garmin Connect-app kan worden geïnstalleerd, binnenkort beschikbaar komt.

De laatste grote update voor deze Garmin smartwatches was v25.10. Sindsdien heeft Garmin veel veranderingen doorgevoerd, waaronder het toevoegen van een Obstacle Course Racing activiteit, het updaten van de Golf activiteit en Altitude Acclimation widget, en het verbeteren van de gesproken prompts die tijdens sommige activiteiten afspelen. Het is onduidelijk wanneer de nieuwe 26.xx cyclus precies van start gaat. Als u wilt deelnemen aan het Garmin Beta Programma, kunt u dat doen via Garmin Connect.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 05 > Garmin Fenix 6, Enduro en MARQ smartwatches ontvangen bugfixes in nieuwe bètaversie 25.88
Polly Allcock, 2023-05-26 (Update: 2023-05-26)