Notebookcheck Logo

Fitbit Inspire 3 lanceert met een OLED-display, SpO2- en huidtemperatuurmonitor mogelijkheden voor US$99,95

De Fitbit Inspire 3 heeft een zwart design met verschillende kleurrijke horlogebandopties. (Afbeelding bron: Fitbit)
De Fitbit Inspire 3 heeft een zwart design met verschillende kleurrijke horlogebandopties. (Afbeelding bron: Fitbit)
Fitbit heeft zijn Inspire-fitnesstracker van de volgende generatie uitgebracht, inmiddels aan zijn derde generatie toe. De Fitbit Inspire 3 bevat een aantal belangrijke upgrades ten opzichte van zijn voorganger, waaronder een kleuren OLED display met always-on display (AoD) functionaliteit. De Fitbit Inspire 3 is nu te bestellen in meerdere markten en met verschillende soorten horlogebandjes.

Fitbit heeft de Inspire 3 uitgebracht, zijn derde smartwatch die vandaag is aangekondigd naast de Sense 2 en de Versa 4. In tegenstelling tot die twee is de Inspire 3 een fitnesstracker met een slank display. Fitbit heeft echter verschillende upgrades gebundeld in de Inspire 3 ten opzichte van de Inspire 2. Zo heeft de Inspire 3 een rondere vormgeving dan zijn voorganger en heeft Fitbit een OLED-display ingebouwd, wat een afspiegeling is van zijn voorganger.

De nieuwe Inspire 3 heeft echter ook een kleurendisplay, in vergelijking met het monochrome display in de Inspire 2, plsu een omgevingslichtsensor voor het automatisch aanpassen van de helderheid van het display. Bovendien ondersteunt het nieuwe display always-on display (AoD) functionaliteit, een ander voordeel ten opzichte van de Inspire 2. Bovendien is de Inspire 3 ongeveer 1 mm dunner dan zijn voorganger, met behoud van zijn 5 ATM waterdichtheid.

Helaas mist de Inspire 3 een ingebouwde GPS-module. Je moet dus je gekoppelde smartphone meenemen als je GPS-gegevens wilt registreren tijdens het fietsen, hardlopen of wandelen. Voorspelbaar, Fitbit bevat zijn gebruikelijke suite van oefening modi en gezondheid tracking functies. Zo heeft Fitbit de Inspire 3 uitgerust met een huidtemperatuursensor, die kan worden gebruikt om tekenen van ziekte te detecteren en menstruatiecycli bij te houden. Ook heeft Fitbit een optische hartslagsensor ingebouwd die 24/7 je hartslag kan monitoren. Ook heeft Fitbit de Inspire 3 uitgerust met een SpO2-sensor voor het bijhouden van het zuurstofgehalte in het bloed.

De Fitbit Inspire 3 is al te bestellen in meerdere markten, waaronder de VS. De Fitbit Inspire 3 is verkrijgbaar voor US$99,95 en wordt geleverd in de kleuren Midnight Zen/Black, Lilac Bliss/Black en Morning Glow/Black, die allemaal op 15 september zullen worden verzonden.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > Fitbit Inspire 3 lanceert met een OLED-display, SpO2- en huidtemperatuurmonitor mogelijkheden voor US$99,95
Alex Alderson, 2022-08-25 (Update: 2022-08-25)