Notebookcheck Logo

ESTG M16 smartwatch met vermeende bloeddrukmeter en 600 mAh batterij wereldwijd beschikbaar

De ESTG M16 smartwatch heeft volgens de lijst bloeddruk-, bloedzuurstofniveau- en hartslagmeters. (Beeldbron: ESTG via AliExpress)
De ESTG M16 smartwatch heeft volgens de lijst bloeddruk-, bloedzuurstofniveau- en hartslagmeters. (Beeldbron: ESTG via AliExpress)
ESTG verkoopt de M16 smartwatch wereldwijd via AliExpress. De gadget heeft gezondheidsfuncties als bloeddruk-, bloedzuurstofniveau- en hartslagmonitor vermeld. Ook kun je met het apparaat bellen en gebeld worden via Bluetooth. Bovendien zorgt een 600 mAh batterij voor een levensduur tot 10 dagen bij normaal gebruik.

De ESTG M16 smartwatch is wereldwijd verkrijgbaar via AliExpress. De wearable heeft een 1,6-in (~41 mm) rond display met een resolutie van 400 x 400 px. Je kunt het horloge via Bluetooth verbinden met je Android of iOS-smartphone om functies als bellen of gebeld worden, app-meldingen en camerabediening op afstand mogelijk te maken.

Vermeende gezondheidstools die in de M16 zijn ingebouwd, omvatten een hartslagmeter en een gecombineerde bloeddruk- en bloedzuurstofniveausensor. Het bedrijf beweert dat de laatste een "professionele bio-sensing chip" is voor nauwkeurige metingen. Het is echter onwaarschijnlijk dat deze functie wordt goedgekeurd door een instantie als de FDA. Bovendien kunt u uw slaapkwaliteit bijhouden en uw lichaamsbeweging op het horloge registreren met verschillende sportmodi. Andere functies zijn Alipay, herinneringen voor zittend werk en een hulpmiddel om een telefoon te vinden.

Een Realtek 8762DT chip drijft de gadget aan, en een 600 mAh polymeer lithium batterij laat het horloge tot 10 dagen meegaan bij normaal gebruik of 30 dagen in stand-by modus. U kunt de batterij volledig opladen in ongeveer 100 minuten, met ondersteuning voor draadloos opladen. De gadget heeft een zwarte en rode behuizing met een siliconen band. Je kunt de ESTG M16 smartwatch momenteel kopen via AliExpress voor 33,17 dollar. De gadget wordt verzonden vanuit China, met leveringen naar de VS die medio december worden verwacht.

De ESTG M16 smartwatch. (Beeldbron: ESTG via AliExpress)
De ESTG M16 smartwatch. (Beeldbron: ESTG via AliExpress)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > ESTG M16 smartwatch met vermeende bloeddrukmeter en 600 mAh batterij wereldwijd beschikbaar
Polly Allcock, 2022-11-23 (Update: 2022-11-23)