Notebookcheck Logo

ESR HaloLock MagSafe-ready draadloze lader heeft iPhone 14-serie-compatibiliteit en een verbeterd ontwerp

De HaloLock Mini draadloze oplader. (Bron: ESR)
De HaloLock Mini draadloze oplader. (Bron: ESR)
ESR's nieuwste aanbod met zijn MagSafe-ready oplaadtechnologie omvat een nieuwe versie van het soort draadloze oplader gereduceerd tot een schijfje dat op de achterkant van een iPhone kan worden geklikt voor continu gebruik tijdens het opladen. Dit HaloLock Mini "sneller laden" accessoire heeft een dikkere "versterkte" gevlochten kabel die meer gewicht kan dragen, en is geland naast nieuwe AirPod 2 Pro cases en iets om elke iPhone of nieuwere Samsung Galaxy S-serie case MagSafe te maken.

ESR prijst zijn eigen HaloLock systeem als MagSafemaar beter. Te dien einde , de OEM beweert dat zijn nieuwste versie van Apple's eigen draadloze lader een volle batterij kan herstellen op toestellen zoals die van de nieuwe iPhone 14 serie "30 minuten sneller dan andere MagSafe laders", dankzij een geavanceerd koelmechanisme.

De nieuwe HaloLock nini Draadloze oplader is ook robuuster dan zijn concurrenten, dankzij een nieuwe gevlochten nylon kabel "getest om er als nieuw uit te blijven zien en te blijven werken na meer dan 6.000 bochten ".

Deze upgrade, gecombineerd met "krachtige" magneten is berekend om tot 1.200 gram gewicht op te vangen gewicht: potentieel ideaal voor degenen die graag hun 14 Pro Max aan de kabel terwijl ze de derde generatie MagSafe functies gebruiken.

Op die nota, ESR biedt nu ook de HaloLock Universele MagSafe Ring 360, een nieuwe, dunne, zelfklevende adapter voor degenen die hun huidige case MagSafe, of in het algemeen omzetten naar draadloos opladen compatibiliteit.

Het wordt geleverd met plastic geleiders om te zorgen voor een nauwkeurige uitlijning met de interne spoelen van verschillende generaties iPhones, van de X tot de 14 serie, evenals geselecteerde modellen van de Samsung Galaxy S10, S20, S21 en S22 lijnen.

In tegenstelling tot Apple's alternatieve oplossingen, komt het bovendien in zwart, blauw of groen in plaats van alleen wit.

Ze hebben naast de nieuwe Cyber Armor Tough en Orbit Hybrid hoesjes gelanceerd voor de AirPods Pro 2die ook ondersteuning bieden voor HaloLock zodat de nieuwe ANC-oordopjes zelf draadloos kunnen worden opgeladen terwijl ze worden beschermd tegen vallen en schokken.

ESR heeft al deze nieuwe accessoires aangekondigd via Amazon, maar heeft nog geen prijzen voor allemaal onthuld.

ESR presenteert de nieuwe Orbit Hybrid koffer...
ESR presenteert de nieuwe Orbit Hybrid koffer...
... Cyber Armor Tough Case...
... Cyber Armor Tough Case...
...en Universele MagSafe Ring 360 accessoires met HaloLock. (Bron: ESR)
...en Universele MagSafe Ring 360 accessoires met HaloLock. (Bron: ESR)
 
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 01 > ESR HaloLock MagSafe-ready draadloze lader heeft iPhone 14-serie-compatibiliteit en een verbeterd ontwerp
Deirdre O'Donnell, 2023-01-19 (Update: 2023-01-19)