Notebookcheck Logo

Cybertruck betrapt bij off-roadtests met Starlink voor gegevens en releasedatum getipt voor oktober

Getilde Cybertruck met Starlink-installatie (foto: MuddyRuttzz/YT)
Getilde Cybertruck met Starlink-installatie (foto: MuddyRuttzz/YT)
Tesla levert de Cybertruck mogelijk later dan verwacht terwijl het meer tests blijft uitvoeren met de elektrische pick-up. De Cybertruck Release Candidates zijn gefilmd tot het maximum dat hun luchtvering toelaat voor een aantal off-road tests.

Tesla-technici zijn blijkbaar nog steeds bezig met het testen van de Cybertruck Release Candidate-voertuigen in verschillende scenario's. Twee van de elektrische pick-ups werden namelijk betrapt toen ze off-road rondjes reden in de Hollister Hills State Vehicular Recreation Area. Dit off-road park ligt in de Gabilan Mountains op slechts een uur rijden van San Jose, maar Tesla-technici hadden nog steeds een Starlink satelliet-internetverbinding actief om onmiddellijk testgegevens van de rimboe naar Tesla's hoofdkantoor te sturen.

De parkbezoeker die de Cybertrucks zag, was op zijn beurt bezig met wat off-road recreatie met een EcoDiesel Jeep Gladiator toen ze langs de elektrische pick-ups kwamen. De Tesla-medewerkers lieten hem een rondleiding geven door de Cybertrucks en demonstreerden de luchtveringen demonstreerden de hefcapaciteiten die blijkbaar een groot "differentieel" voor bodemvrijheid mogelijk maken, volgens zijn commentaar. De Cybertruck had 20-inch velgen met enorme all-terrain banden.

Helaas hebben al die verwoede tests van Cybertrucks overal - op de weg en off-road - en het trekken van aanhangers of 's nachts rijden, neemt zijn tijd. Op de vraag wanneer Tesla de Cybertruck op de markt zal brengen, antwoordden de medewerkers dat dit in oktober zal gebeuren. Dit betekent niet dat Elon Musk de grote lancering van de Cybertruck niet alsnog in scène kan zetten Cybertruckevenement niet in september kan organiseren, zoals hij zei dat Tesla dat zou kunnen doen, maar dat het grootste deel van de eerste leveringen aan klanten of showrooms in het hele land op een later tijdstip kan plaatsvinden.

De Tesla-mensen in het off-roadpark hadden geen idee van de uiteindelijke verkoopprijs van de Cybertruck prijsmaar. De beïnvloeders in de industrie die hun Cybertrucks als eerste zouden krijgen, kregen naar verluidt te horen dat ze een prijs in het "midden tot hoog in de 70" konden verwachten, waarschijnlijk voor de driemotorige uitvoering. Er wordt ook verwacht dat de Cybertruck zal worden uitgebracht in een goedkopere configuratie met dubbele motor, terwijl het basismodel metWD of de uiteindelijke viermotorige Cybertruck op een later tijdstip zouden moeten komen.

Koop de 48A Tesla Muurconnector met 24" kabel op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 09 > Cybertruck betrapt bij off-roadtests met Starlink voor gegevens en releasedatum getipt voor oktober
Daniel Zlatev, 2023-09-17 (Update: 2023-09-17)