Notebookcheck Logo

Apple bereidt Android gebruikers voor op overstap iPhone 14 met gedetailleerde video

Apple denkt slechts een minuut of 4:30 nodig te hebben om Android gebruikers over te halen over te stappen op een iPhone. (Afbeelding bron: Apple)
Apple denkt slechts een minuut of 4:30 nodig te hebben om Android gebruikers over te halen over te stappen op een iPhone. (Afbeelding bron: Apple)
Apple heeft een nieuwe poging gedaan om Android gebruikers over te halen naar iPhones. In zijn nieuwste video heeft het bedrijf geprobeerd uit te leggen wat de voordelen zijn van een overstap naar een iPhone en wat Android -gebruikers kunnen verwachten, onder meer of ze de nieuwste updates zullen krijgen en Apple's ondersteuningsdekking.

Het lijkt erop dat Apple Android gebruikers voorbereidt op de lancering van de iPhone 14 serie, die een nieuw 'Max' model zal omvatten. De iPhone 14-serie, die volgens de geruchten in september zal worden uitgebracht, is Apple's eerste met ponsgaten-displays, zij het alleen voor de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. Vooruitlopend op deze veranderingen heeft Apple een vier en een halve minuut durende video vrijgegeven waarin wordt uitgelegd wat Android gebruikers kunnen verwachten als ze overstappen op een iPhone.

Zoals de titel van de video suggereert, behandelt Apple veelgestelde vragen, zoals het overzetten van persoonlijke gegevens zoals contacten, berichten en foto's. Het zal u niet verbazen dat Apple geen gelegenheid voorbij heeft laten gaan om zijn 'Transfer to iOS' app te pluggen, die beschikbaar is in de Google Play Store. Ook kan de app een iPhone vullen met Google-accountgegevens, Toegankelijkheidsinstellingen en zelfs WhatsApp-back-ups van een Android -smartphone. Ter referentie, WhatsApp introduceerde deze laatste functie in juni.

Los daarvan belicht Apple zijn inruilmogelijkheden en de duurzaamheid van iPhones. Verrassend genoeg maakt Apple geen melding van het Ceramic Shield, een functie die het bedrijf in andere video's en marketingmateriaal promoot. In plaats daarvan richt het bedrijf zich op de 'geweldige batterijduur' van de iPhone, de 'geweldige prestaties' en het gebruik van 'hoogwaardige materialen'. Zoals te verwachten was, neemt Apple een loopje met de snelheid waarmee Android OEM's OS-updates leveren, evenals de ondersteuningsdekking en gegevensbescherming binnen iOS. U kunt Apple's nieuwste pitch voor Android gebruikers hieronder bekijken.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > Apple bereidt Android gebruikers voor op overstap iPhone 14 met gedetailleerde video
Alex Alderson, 2022-08- 3 (Update: 2022-08- 3)