Notebookcheck Logo

Apple Watch Pro wordt getipt te lanceren met een plat scherm en een supergrote top-end SKU

Is dit de Apple Watch Pro? (Bron: 91Mobiles)
Is dit de Apple Watch Pro? (Bron: 91Mobiles)
Geruchten over een eerste-gen "Apple Watch Pro" zijn opnieuw opgedoken in wat misschien wel de laatste lekken van het apparaat zijn voor zijn aanstaande debuut. Ze schetsen de verschillen tussen deze naar verluidt inaugurele variant en de meer voorspelbare vanilla Series 8. De nieuwe tips laten ook doorschemeren dat de Pro nog groter zou kunnen worden dan eerder gedacht.

Apple wordt nu verondersteld om een inaugurele Pro versie van zijn Watch samen met de iPhone 14 serie die net zo duurzaam als het is duur. Nu, niet meer dan 48 uur van zijn potentiële onthullingbeweert leakers te hebben ontdekt wat misschien wel het meest overtuigende bewijs van zijn bestaan tot nu toe is.

91Mobiles heeft zojuist "exclusieve" beelden gepresenteerd als de meest gedetailleerde CAD renders voor de Watch Pro tot nu toe. Ze beweren te onthullen de nieuwe vermeende top-end variant van de plat display in een eerlijk gezegd lompe kast die, volgens de blog, 49mm groot zal worden in plaats van de 47mm maat die in eerdere lekken werd genoemd.

Daarom kan de Watch Pro ten minste 2 baanbrekende grote SKU's, of komt het in slechts 1 geschikt voor nog minder potentiële klanten dan tot nu toe vermoed. Bovendien wordt de "Pro" nu afgebeeld als zich nog verder onderscheidend van zijn vanilla tegenhanger met een nieuw uitsteeksel dat het onder zijn fysieke knoppen heeft ontsproten.

Deze potentiële design tweak wordt ook weerspiegeld in een ander nieuw lek gedeeld door DuanRui op Twitter, die beweert bumpers te laten zien voor hetzelfde Watch Pro-chassis in meerdere kleurstellingen. De accessoires hebben uitsparingen die geschikt zijn voor de nieuwe bult aan de zijkant, en zijn ook compatibel met wat een SIM-kaart lade zou kunnen zijn en een luidspreker op de tegenoverliggende rand van de relatief massieve behuizing.

Deze hardwarefuncties worden bevestigd in de nieuwe 91Mobiles rendersen wijzen mogelijk op standalone connectiviteit en specs zoals Bluetooth-gesprek ondersteuning (of onafhankelijke audioweergave) op de "Watch Pro". Al met al lijkt het erop dat Apple van plan is om sommige consumenten de kans te geven om alle functies die ze nodig hebben van hun iPhones op hun pols in eind 2022.

Koop de Apple Watch Series 7 vernieuwd op Amazon

 

 

Deze potentiële nieuwe super-premium Apple Watch...
Deze potentiële nieuwe super-premium Apple Watch...
...past misschien in een van deze bumpers. (Bron: Oom Pan via Weibo, 91Mobiles)
...past misschien in een van deze bumpers. (Bron: Oom Pan via Weibo, 91Mobiles)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Apple Watch Pro wordt getipt te lanceren met een plat scherm en een supergrote top-end SKU
Deirdre O'Donnell, 2022-09- 5 (Update: 2022-09- 5)