Notebookcheck Logo

Apple AirPods Pro 2 voegen zich bij de iPhone 14-serie op het lanceringsevenement van deze week

De originele AirPods Pro debuteerden in oktober 2019. (Afbeelding bron: Ignacio R)
De originele AirPods Pro debuteerden in oktober 2019. (Afbeelding bron: Ignacio R)
Volgens nieuwe geruchten is Apple eindelijk klaar om de volgende generatie AirPods Pro-oordopjes te onthullen. De AirPods Pro 2, die later deze week op de markt komen voor de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro, zouden een aantal ontwerpwijzigingen bevatten ten opzichte van de originele AirPods Pro, evenals een aantal nieuwe functies.

Mark Gurman heeft zijn nieuwste Power On nieuwsbrief uitgebrachtwaarin hij alles bespreekt over de iPhone 14 en Apple Watch Pro. Beide zullen op 7 september worden uitgebracht tijdens Apple's 'Far Out' lanceringsevenement. Gurman gelooft dat een volgende generatie vanAirPods Prooordopjes erbij zou kunnen komen. Hoewel de AirPods Pro 2 op dit moment al een tijdje in de geruchten zitten, is het logisch dat Apple de AirPods Pro, die snel zijn derde verjaardag nadert.

Hoewel Gurman niet heeft uitgebreid over wat we kunnen verwachten van de AirPods Pro 2, Andrew O'Hara beweert gelekte CAD-bestanden te hebben bemachtigd waarop de oplaadbehuizing van de oordopjes te zien is. Hoewel O'Hara de echtheid van de afbeeldingen niet heeft geverifieerd, komt het getoonde ontwerp overeen met eerdere geruchten. Specifiek lijkt het erop dat Apple heeft besloten om een oplaadetui te bundelen dat visueel identiek lijkt aan het etui voor de origineleAirPods Pro.

De CAD-renders tonen echter een paar luidsprekerroosters voor 'Find My'-ondersteuning, samen met een sleutelkoordanker en wat een microfoon zou kunnen zijn. Helaas blijft het onduidelijk waarom de oplaadcase een microfoon nodig zou hebben. Daarnaast onthullen de CAD renders niet of de AirPods Pro 2 Lightning of USB Type-C opladen ondersteunt. Volgens de huidige inzichten zal de AirPods Pro 2 het eerste ondersteunen en niet het tweede, net als Bluetooth LE Audio voor een langere batterijduur. De prijs is nog niet uitgelekt, hoewel het ons niet zou verbazen als de AirPods Pro 2 direct in de plaats komt van deAirPods Provoor 249 dollar.

(Foto bron: @Andrew_OSU)
(Foto bron: @Andrew_OSU)
(Foto bron: @Andrew_OSU)
(Foto bron: @Andrew_OSU)

Bron(nen)

Bloomberg & @Andrew_OSU, Ignacio R (Unsplash) - Afbeelding credit

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Apple AirPods Pro 2 voegen zich bij de iPhone 14-serie op het lanceringsevenement van deze week
Alex Alderson, 2022-09- 5 (Update: 2022-09- 5)