Notebookcheck Logo

Apple WWDC 2024: Bekijk het Apple Intelligence lanceringsevenement hier live!

Op 10 juni 2024, om 10 uur 's ochtends PT in Californië, begint de keynote voor WWDC 2024, die waarschijnlijk helemaal in het teken zal staan van Apple Intelligence.
Op 10 juni 2024, om 10 uur 's ochtends PT in Californië, begint de keynote voor WWDC 2024, die waarschijnlijk helemaal in het teken zal staan van Apple Intelligence.
Tot slot zullen iPhone-, iPad- en Mac-bezitters binnenkort ook profiteren van generatieve AI, waarvoor Apple binnenkort een nieuwe marketingterm gaat bedenken. Als u Tim Cook en zijn team herhaaldelijk "Apple Intelligence" wilt horen zeggen, zoek dan niet verder. Naast de AI-hype zou er ook veel nieuws moeten zijn over iOS 18, iPadOS 18, macOS 15 en watchOS 11.

Apple heeft nog heel wat in te halen op het gebied van AI, maar zal de kans niet voorbij laten gaan om zijn eigen speciale stempel op het onderwerp te drukken dankzij zijn doortastende marketingafdeling. Volgens Mark Gurman van Bloomberg, bekend om zijn analyses en nauwkeurige vooraankondigingen op Apple, zal AI op Apple geen Kunstmatige Intelligentie heten, maar Apple Intelligence, wat natuurlijk enigszins verhult dat het grotendeels dezelfde functies zullen zijn die de concurrentie al veel eerder had.

In elk geval zal AI centraal staan in de keynote speech van Apple CEO Tim Cook, die traditioneel de vierdaagse ontwikkelaarsconferentie in het zonnige Cupertino aftrapt. Volgens Gurman zal het onderwerp van de hype minstens de helft van de ongeveer twee uur durende keynote in beslag nemen, terwijl de rest gewijd zal zijn aan alle andere nieuwe functies van iOS 18, iPadOS 18, macOS 15 en watchOS 11, waarover Gurman ook al gedetailleerd commentaar heeft gegeven.

De ervaring leert dat er waarschijnlijk nog veel meer voorheen onbekende details zijn die het Apple team voor het eerst zal aankondigen tijdens het WWDC lanceringsevenement, hoewel nieuwe hardware er dit jaar blijkbaar niet bij zal zijn. Als u het Apple lanceringsevenement live wilt zien, klik dan op de onderstaande YouTube-link kort voor 10 uur Pacific Time (PT) op maandag 10 juni 2024. Uiteraard zullen we de belangrijkste vernieuwingen achteraf samenvatten.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 06 > Apple WWDC 2024: Bekijk het Apple Intelligence lanceringsevenement hier live!
Alexander Fagot, 2024-06-10 (Update: 2024-06-11)