Notebookcheck Logo

Amazfit Active smartwatch krijgt Zepp OS 3.5 met veel nieuwe functies

Amazfit rolt Zepp OS 3.5 uit naar de Active smartwatch. (Afbeeldingsbron: Amazfit)
Amazfit rolt Zepp OS 3.5 uit naar de Active smartwatch. (Afbeeldingsbron: Amazfit)
Amazfit heeft aangekondigd dat het Zepp OS 3.5 uitrolt naar de Active smartwatch. De update, versie 5.0.6.1, brengt een groot aantal nieuwe functies naar de wearable. Dit zijn onder andere mini-apps voor het bijhouden van de gezondheid, de Zepp Flow intelligente stemassistent en extra trainingsmodi.

De Amazfit Active smartwatch heeft een nieuwe update ontvangenversie 5.0.6.1die Zepp OS 3.5 naar de wearable brengt. Het nieuwste OS komt eerder dan gepland; toen de uitrol van het nieuwe OS voor het eerst werd aangekondigdsuggereerde Amazfit dat de Active smartwatch de update vanaf 20 juni zou ontvangen. Het is niet het eerste model dat Zepp OS 3.5 ontvangt, met de Balance smartwatch geüpgraded in veel landen eerder dit jaar.

Softwareversie 5.0.6.1 heeft een reeks nieuwe functies, waaronder de Zepp Flow intelligente assistent, die interacties in het Engels, Frans, Italiaans, Spaans en Duits ondersteunt. Gebruikers die verbinding maken met Android apparaten kunnen spraakopdrachten gebruiken om WhatsApp-berichten te beantwoorden, en WhatsApp-afbeeldingsberichten worden nu ondersteund. Er zijn nieuwe mini-apps zoals Bluetooth Thermometer en Bluetooth Bloeddrukmeter, en er zijn twee nieuwe trainingstypes toegevoegd: klimmen en wandelen. Bovendien kunt u met de modus Track Run nu uw rondes en tracks beter aanpassen.

Amazfit heeft ook een nieuw Soft Rose nylon bandje voor modellen zoals de Active smartwatch teased. Volgens het bedrijf is het bandje erg licht, heeft het een luxueuze textuur en is het geschikt voor elke wearable met een bandje van 20 mm. Het is onduidelijk wanneer dit nieuwe bandje te koop zal zijn en hoeveel het zal kosten.

(Afbeeldingsbron: Amazfit)
(Afbeeldingsbron: Amazfit)
(Afbeeldingsbron: Amazfit)
(Afbeeldingsbron: Amazfit)
(Afbeeldingsbron: Amazfit)
(Afbeeldingsbron: u/karam_dar via Reddit)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 05 > Amazfit Active smartwatch krijgt Zepp OS 3.5 met veel nieuwe functies
Polly Allcock, 2024-05-15 (Update: 2024-05-15)