Notebookcheck Logo

JMGO N1s Ultra 4K projector: Prijs en aanvullende informatie over de verbeterde N1 met 3.000 ANSI onthuld

JMGO N1s Ultra 4K projector: Meer informatie
JMGO N1s Ultra 4K projector: Meer informatie
We hebben de N1 Ultra 4K al getest, en nu komt JMGO met de N1s Ultra 4K. Ondanks dat hij dezelfde chip heeft, projecteert hij nu 3.000 ANSI lumen in plaats van 2.200. JMGO heeft ook een Chromecast ingebouwd, zodat Netflix eindelijk natively wordt ondersteund. Het bedrijf heeft ook al een prijs bekendgemaakt.

Nog niet zo lang geleden hebben we de ongewone thuisprojector JMGO N1 Ultra 4K. Door de ongebruikelijke constructie van deze 4K-projector kan hij in een gimbal hangen, waardoor hij dynamisch gedraaid en gekanteld kan worden.

In combinatie met de zeer goede en vooral snelle automatische beeldoptimalisatie kunt u zelfs heel eenvoudig op het plafond projecteren door de projector gewoon op te klappen. De automatische beeldoptimalisatie past dan snel de optimale scherpte aan en voert vervormingscorrecties uit.

Nu brengt de fabrikant dus een verbeterd model op de markt. Blijkbaar hebben ze ook gewerkt aan de schokkerige werking die in onze test werd bekritiseerd, want het besturingssysteem is overgeschakeld van AndroidTV naar GoogleTV, hoewel het RAM-geheugen nog steeds slechts 2 GB is.

Naast de voorheen schokkerige werking zou de N1s een ander zwak punt van veel huidige projectors met GoogleTV wegnemen: Netflix. Netflix wordt op veel van de huidige thuisprojectoren niet ondersteund. Hoewel er instructies zijn om de streamingdienst te sideloaden, moet de eindgebruiker hier altijd wat mee rommelen. In tegenstelling tot de N1 is de N1s nu uitgerust met een Chromecast, die ook Netflix ondersteunt. Volgens het gegevensblad ondersteunt de N1s nu ook 3D-inhoud van externe bronnen, en niet alleen lokale 3D Blu-rays.

De helderheid is ook verhoogd van 2.200 naar 3.000 ANSI lumen. Volgens JMGO is de laser engine in de N1S Ultra verbeterd ten opzichte van de N1 Ultra. Er zouden nieuwe componenten zijn gebruikt waardoor het interne ontwerp nu anders is, waardoor de helderheid is toegenomen.

Inmiddels heeft de fabrikant ons ook een prijs kunnen geven, die eerder nog niet bekend was: de verbeterde versie gaat naar verwachting €2.699 kosten. De originele N1 Ultra 4K kostte €2.299 in de RRP, maar was meestal voor aanzienlijk minder verkrijgbaar: voor €2.149 bij Amazon of Geekmaxi voor €1.899. In de praktijk zal de prijs van de N1 waarschijnlijk ook aanzienlijk lager zijn dan de RRP. De nieuwe projector wordt eind juni officieel gelanceerd.

Bron(nen)

JMGO

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 05 > JMGO N1s Ultra 4K projector: Prijs en aanvullende informatie over de verbeterde N1 met 3.000 ANSI onthuld
Christian Hintze, 2024-05-15 (Update: 2024-05-15)