Notebookcheck Logo

AirTulip Sleep smart headboard met ingebouwde luchtreiniger en Apple Watch ondersteuning is crowdfunding

Je kunt het AirTulip Sleep smart headboard verbinden met wearables zoals de Apple Watch en Oura Ring. (Beeldbron: AirTulip)
Je kunt het AirTulip Sleep smart headboard verbinden met wearables zoals de Apple Watch en Oura Ring. (Beeldbron: AirTulip)
Een Indiegogo crowdfunding campagne voor het AirTulip Sleep smart headboard is begonnen. De gadget heeft een geïntegreerde luchtreiniger en kan warme of koele lucht over je bed duwen terwijl je slaapt. De voordelen van het slimme hoofdeinde zijn volgens het bedrijf onder meer minder snurken en nachtelijk zweten voor een betere slaapkwaliteit.

De AirTulip Sleep smart headboardis nu aan het crowdfunden op Indiegogo. Het bedrijf beweert dat het het enige slimme hoofdbord is met een geïntegreerde luchtreiniger. Niet alleen gebruikt de gadget ULPA-filtratie om ervoor te zorgen dat de lucht rond het bed zuiver is door pollen, stof, huidschilfers en vervuiling te verwijderen, maar het kan ook de temperatuur in de kamer regelen, wat de kwaliteit van je slaap zou kunnen verbeteren. Zo beweert het bedrijf dat het product kan helpen bij snurken, slaapapneu en nachtelijk zweten.

De laminaire luchtstroomtechnologie kan warme of koude lucht door het hoofdeinde stuwen, met twee zones die u afzonderlijk kunt bedienen. U kunt de gadget instellen om de kamer te koelen of te verwarmen met -7 °F (~-4 °C) of +7 °F (~+4°C). U kunt de AirTulip Sleep aansluiten op smartwatches, zoals een Apple Watch, Fitbit, Garmin smartwatch of Oura Ring, om uw slaapgezondheid bij te houden. In de achterkant van het product is een opbergplank ingebouwd, en er zijn opties voor een leeslampje of sfeerverlichting, draadloze opladers en USB-poorten. Bovendien produceert de gadget slechts 28 dBA aan geluid in de nachtmodus.

U kunt momenteel het AirTulip Sleep smart headboard ontvangen als u vanaf US$1,124 een toezegging doet op de Indiegogo campagne. Het apparaat is verkrijgbaar in US twin, queen en king maten met verschillende hout en stof bekleding combinaties. Het bedrijf levert aan vele landen, met verzending geschat op juni 2023.

U kunt het AirTulip Sleep smart hoofdbord aansluiten. (Beeldbron: AirTulip)
U kunt het AirTulip Sleep smart hoofdbord aansluiten. (Beeldbron: AirTulip)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > AirTulip Sleep smart headboard met ingebouwde luchtreiniger en Apple Watch ondersteuning is crowdfunding
Polly Allcock, 2022-11-23 (Update: 2022-11-23)