Notebookcheck Logo

Gerucht | iQOO Neo7 Pro met high-end Snapdragon-chipset komt naar India

Een andere Neo komt naar India. (Bron: iQOO)
Een andere Neo komt naar India. (Bron: iQOO)
de aankondiging van iQOO India dat er iets met de "kracht om te winnen" op komst is, heeft de hoop doen ontstaan dat een van de nieuwste smartphones uit de Neo8-serie van het merk binnenkort in het land wordt gelanceerd. Het is echter ook mogelijk dat de nieuwe hype campagne verwijst naar een ander Android toestel met een last-gen flagship chipset.

Nog geen 24 uur na het laatste grote productevenement van iQOO in zijn thuisland China, is de Indiase afdeling van het merk begonnen met het teasen van een eigen lancering van een nieuw mobiel toestel. Echter, degenen die hopen op de verrassend snelle komst van de eerste-gen Padof de hoogwaardige Neo8 Prozouden wel eens teleurgesteld kunnen worden.

Het gerucht gaat namelijk dat de smartphone in kwestie zal worden aangedreven door de Qualcom Snapdragon 8+ Gen 1 SoC in plaats van de MediaTek Dimensity 9200+ - wat betekent dat het de vanille Neo8 zou kunnen zijn. Echter, iQOO heeft de Neo7 Racing Edition met dezelfde chipset in 2022.

Dat toestel haalde nooit India, een markt die het moest doen met een regionale editie van de Neo7 met een mid-range Dimensity chipset. Daarom is dit nieuwe toestel dat, volgens iQOO India's CEO Nipun Marya, "powering soon", is vermoedelijk de Racing Edition is die wordt omgedoopt tot Neo7 Pro. Als dat zo is, kan het binnenkort worden verkocht via sites als Amazon.in met een 120Hz-scherm en 120W opladen.

de nieuwste poster van iQOO India wijst op een op handen zijnde "Pro"-grade toevoeging aan de Neo-serie. (Bron: iQOO)
de nieuwste poster van iQOO India wijst op een op handen zijnde "Pro"-grade toevoeging aan de Neo-serie. (Bron: iQOO)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 05 > iQOO Neo7 Pro met high-end Snapdragon-chipset komt naar India
Deirdre O'Donnell, 2023-05-25 (Update: 2023-05-25)