Notebookcheck Logo

Assassin's Creed Mirage gameplay trailer en lanceerdatum onthuld

Ubisoft heeft Assassin's Creed Mirage officieel onthuld (afbeelding via Ubisoft)
Ubisoft heeft Assassin's Creed Mirage officieel onthuld (afbeelding via Ubisoft)
Ubisoft heeft officieel bevestigd dat Assassin's Creed Mirage speelbaar zal zijn op 12 oktober 2023. De game is beschikbaar op vorige en current-gen consoles, pc en Ubisoft+. Wie het spel pre-ordert krijgt een bonus quest.

De PlayStation Showcase van Sony stond bol van de verrassingen en teleurstellingen. Hoogverwachte titels als de Metal Gear Solid-trilogie, Alan Wake 2, Dragon's Dogma 2 en Marvel's Spider-Man 2 mochten dan wel de show hebben gestolen, maar er was ook iets in petto voor Assassin's Creed-fanatenook. Ubisoft heeft wat Assassin's Creed Mirage gameplay laten zien en de lanceerdatum onthuld.

Het spel zal speelbaar zijn op alle platforms (pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series S|X, Xbox One en Ubisoft+) op 12 oktober 2023. Het borduurt voort op de gebeurtenissen van Assassin's Creed Valhalla door de speler in de schoenen van Basim te plaatsen. Assassin's Creed Mirage speelt zich af in Bagdad, twintig jaar na de gebeurtenissen in de vorige game. De esthetiek van de game grijpt terug op de oudere Assassin's Creed-games. Langdurige fans van de franchise zullen blij zijn dat Ubisoft overal op de kaart verwijzingen naar eerdere games heeft verstopt.

Sommige oude mechanismen, zoals de mogelijkheid om over objecten heen te springen, maken een comeback in Assassin's Creed Mirage. Ubisoft heeft zelfs een voorbeeld genomen aan Splinter Cell's door spelers meerdere doelen tegelijk te laten vermoorden. Het spel is nu te bestellen op alle grote platforms. Degenen die het spel eerder kopen, krijgen een bonus quest getiteld "Forty Thieves".

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 05 > Assassin's Creed Mirage gameplay trailer en lanceerdatum onthuld
Anil Ganti, 2023-05-25 (Update: 2023-05-25)