Notebookcheck Logo

iPhone-clamshell duikt op op beroemd YouTube-kanaal, zij het met voorbehoud

Een opvouwbare iPhone?...Waarschijnlijk niet. (Bron: Unbox Therapy via YouTube)
Een opvouwbare iPhone?...Waarschijnlijk niet. (Bron: Unbox Therapy via YouTube)
De bekende vlogger Lewis Hilsenteger van UnboxTherapy heeft een op het eerste gezicht dubbelgevouwen 15 Pro ontvangen. Het lijkt te wijzen op een display met omslag en een Samsung Galaxy Z Flip5-achtige constructie. Bij nader inzien heeft het apparaat echter geen van de specificaties of functies die je zou verwachten van een iPhone met flexibel scherm van de eerste generatie.

Unbox Therapy heeft een track record van het verwerven van dummyapparaten die nauwkeurig genoeg zijn gebleken voor de lancering van de nieuwe telefoons en leek een nieuw en bijzonder geavanceerd model te hebben ontvangen voor zijn nieuwste video. Maar goed, als Lewis Hilsenteger echt had gehoopt op een teken van een nieuw type iPhonedan bleek het al snel niets van dien aard te zijn.

Het apparaat leek er misschien op te wijzen dat de eerste generatie opvouwbare iPhone niet ver weg zou zijn van de lancering, met een driedubbele achterste camerabult zoals die van de gloednieuwe 15 Pro of Pro Max. Echter, elk spoor van illusie werd vervolgens abrupt verbrijzeld bij het openen en activeren van het apparaat, waaruit bleek dat het niet meer was dan een goedkope feature telefoon slechts gestyled om eruit te zien als een nieuwe Apple vlaggenschip te lijken.

Desalniettemin kan het een opluchting zijn om te ontdekken dat een 'echt' flexibel display iPhone waarschijnlijk niet zo'n laagwaardige scharnierom nog maar te zwijgen van een nep "omslagdisplay"dat slechts ongeveer even groot is als het camera-eiland en er armzalig uitziet in vergelijking met die van sommige Android OEM's, met name Motorola en OPPOin dit stadium.

Koop een Samsung Galaxy Z Flip5 op Amazon

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 09 > iPhone-clamshell duikt op op beroemd YouTube-kanaal, zij het met voorbehoud
Deirdre O'Donnell, 2023-09-18 (Update: 2023-09-18)