Notebookcheck Logo

iPhone 14 Pro screen protector laat niets aan de i-maginatie over

De Apple iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max zullen naar verwachting worden geleverd met "i"-vormige uitsparingen op het display. (Afbeelding bron: @UniverseIce - bewerkt)
De Apple iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max zullen naar verwachting worden geleverd met "i"-vormige uitsparingen op het display. (Afbeelding bron: @UniverseIce - bewerkt)
Een Apple iPhone 14 Pro screen protector is gedeeld door een productieve leaker, die geen twijfel laat over een paar van de belangrijkste ontwerpkenmerken van de aankomende smartphone. De iPhone 14 Pro zal beschikken over een handige "i"-vormige uitsparing voor de front-facing camera en bijbehorende sensoren, met veel commenters verbaasd over de totale grootte.

De ontwerpen van de iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Proen iPhone 14 Pro Max lijken al maanden in steen gebeiteld, ondanks het feit dat Apple nog geen officiële glimpen van haar volgende smartphone generatie heeft getoond. Door talrijke lekken en geruchten is het nu echter zo goed als algemeen aanvaard dat de iPhone 14 en iPhone 14 Max een ingekeept scherm zullen hebben, terwijl de Pro-modellen een pil en perforatie-uitsparing zullen hebben die er handig uitziet als een "i" voor "iPhone" wanneer ze op hun kant worden gedraaid.

IPhone fans hebben echter alleen concept renderings en tekeningen om zich voor te stellen hoe dit ontwerp eruit zal zien op de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max, tot nu toe. De bekende leaker Ice universe heeft een afbeelding gepost van een Apple iPhone 14 Pro-schermbeschermer en veel commentatoren hebben zich onmiddellijk gericht op twee aspecten van het "i"-gat: wat zal er gebeuren in de opening tussen de pil en het ponsgat, en hoe groot de uitsparing lijkt (ondanks het feit dat deze aanzienlijk minder schermruimte in beslag neemt dan een inkeping).

De andere voor de hand liggende afleiding uit de afbeelding van de iPhone 14 Pro screen protector is de grootte van de randen, die zeer smal zijn. Hoewel de randen van de beschermer misschien niet volledig accuraat het uiteindelijke ontwerp van de iPhone 14 of iPhone 14 Pro vertegenwoordigen, wordt aangenomen dat er een aanzienlijke vermindering in grootte zal zijn ten opzichte van de randen van de iPhone 13 reeks (iPhone 13 Pro Max: 2,42 mm; iPhone 14 Pro Max: 1,95 mm). Dit is eerder aangetoond met meerdere iPhone 14 dummy-toestellen die rondzweefden sociale media de laatste tijd.

Koop TOCOL Apple iPhone 13 Pro Max screen protectors op Amazon

iPhone 14 Pro screen protector. (Afbeelding bron: @UniverseIce)
iPhone 14 Pro screen protector. (Afbeelding bron: @UniverseIce)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > iPhone 14 Pro screen protector laat niets aan de i-maginatie over
Daniel R Deakin, 2022-08- 5 (Update: 2022-08- 5)