Notebookcheck Logo

Wemo Slimme Dimmer voor Apple HomeKit met Thread lanceert

De Wemo Smart Dimmer is compatibel met Apple HomeKit. (Afbeelding bron: Wemo)
De Wemo Smart Dimmer is compatibel met Apple HomeKit. (Afbeelding bron: Wemo)
De Wemo Smart Dimmer met Draad is nu verkrijgbaar in de VS. De smart home gadget is exclusief ontworpen voor Apple HomeKit, wat betekent dat je hem kunt bedienen met de Apple Home app of Siri spraakopdrachten. Het apparaat kan in elk huis werken, zodat u de schakelaar met of zonder neutrale draden kunt installeren.

De Wemo Smart Dimmer, waarmee u lichten kunt dimmen of aan- en uitzetten, is gelanceerd. Wemo heeft de Smart Dimmer exclusief ontworpen voor Apple HomeKit, zodat u het apparaat kunt bedienen via de Apple Home-app of met Siri-spraakopdrachten. U kunt de lichtschakelaar ook koppelen aan andere HomeKit-apparaten; zo kunt u bijvoorbeeld de Wemo Smart Doorbell gebruiken om de verlichting te activeren wanneer deze beweging detecteert.

De slimme lichtschakelaar ondersteunt stroomingangen tot 120 V of 60 Hz en kan werken met en zonder neutrale draden, wat betekent dat hij geschikt is voor elk huis. Het is echter vermeldenswaard dat het apparaat niet compatibel is met drieweg- of multi-locatiebedieningsschakelaars. De gadget ondersteunt Thread, wat zorgt voor een snellere en stabielere verbinding voor al uw smart home-apparaten. Als alternatief kunt u de dimschakelaar via Bluetooth verbinden met andere producten.

Het bedrijf beweert dat de gadget eenvoudig te installeren is, met NFC Touch Pairing op je iPhone voor een eenvoudige installatie. Het apparaat heeft flikkervrije technologie om stabiele verlichting te bieden, en Temperature Tracking zorgt ervoor dat niets oververhit raakt. U kunt de Wemo Smart Dimmer in de VS pre-orderen voor US$59,99, met verzending verwacht in augustus. De gadget is nu rechtstreeks verkrijgbaar bij Belkin en zal binnenkort ook via Amazon verkrijgbaar zijn. Het is onduidelijk of en wanneer het apparaat op andere markten op de markt komt.

Koop de Wemo Smart Plug met Draad op Amazon

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > Wemo Slimme Dimmer voor Apple HomeKit met Thread lanceert
Polly Allcock, 2022-08- 6 (Update: 2022-08- 6)