Notebookcheck Logo

ViewSonic geeft een preview van zijn nieuwe 5K 105-inch ViewBoard met aanraakscherm in aanloop naar zijn debuut op ISE 2023

ViewSonic maakt zich op voor ISE 2023. (Bron: ViewSonic)
ViewSonic maakt zich op voor ISE 2023. (Bron: ViewSonic)
ViewSonic heeft aangekondigd dat het een nieuw 5K-scherm zal onthullen als hoofdact op zijn Integrated Systems Europe (ISE) showcase. Op het enorme, zakelijke scherm kan worden geschreven of getekend en kan 105 inch aan visuele inhoud worden weergegeven. Op de conferentie zullen nog grotere LED-displays, waarvan sommige zijn geüpgraded tot flexibele displays, en ultraheldere projectoren te zien zijn.

ViewSonic zal "de mogelijkheden demonstreren voor productieve moderne werkplekken " op het ISE-evenement van dit jaar door zijn nieuwe ViewBoard te tonen. De in Californië gevestigde OEM beweert dat het de communicatie moet verbeteren in een reeks professionele omgevingen en settings - aangenomen dat ze zoveel ruimte kunnen bieden display in één keer.

Het nieuwe grootschalige interactieve scherm, met een 4K-variant van 86 inch en een 5K 105-inch vlaggenschip, wordt geleverd met een geïntegreerde soundbar bij zijn potentieel enorme 21:9 beeld voor meeslepende audiovisuele beelden.

Zijn versie van het myViewBoard software platform ondersteunt "een natuurlijke schrijf ervaring" voor meerdere gebruikers, en kan worden geladen voor presentaties draadloos of via USB type-C.

Het nieuwe scherm wordt vergezeld door ViewSonic's nieuwste All-in-One Directe Weergave LED Display, die tot 216 inch groot zijn, en niet te vergeten de nieuwe, "industrie-eerste", 135-inch opvouwbare versie, ontworpen voor betere draagbaarheid en opslag.

ViewSonic is ook van plan om zijn nieuwe Luminous Superior-serie van tot 6.000 ANSI-lumen projectoren aan te prijzen als duurzamer dankzij hun lamploze (laser of LED) op de ISE 2023, die plaatsvindt van 31 januari tot 2 februari 2023 in de Fira Gran Viabarcelona, Spanje.

Koop een ViewSonic VA1655 op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 01 > ViewSonic geeft een preview van zijn nieuwe 5K 105-inch ViewBoard met aanraakscherm in aanloop naar zijn debuut op ISE 2023
Deirdre O'Donnell, 2023-01-23 (Update: 2023-01-23)