Notebookcheck Logo

Toyota O-Uchi Kyuden batterijopslag onthuld met 8,7 kWh capaciteit

De Toyota O-Uchi Kyuden heeft een capaciteit van 8,7 kWh. (Afbeelding bron: Toyota)
De Toyota O-Uchi Kyuden heeft een capaciteit van 8,7 kWh. (Afbeelding bron: Toyota)
Toyota heeft het O-Uchi Kyuden accu-opslagsysteem onthuld, ontworpen voor gebruik in huis. Hoewel je de gadget dagelijks kunt gebruiken, kan hij voordelig zijn bij stroomuitval. Het apparaat heeft een nominale capaciteit van 8,7 kWh en een nominaal vermogen van 5,5 kWh. Bovendien kunt u een intelligent fotovoltaïsch systeem gebruiken om uw energieverbruik op verschillende tijdstippen van de dag te regelen.

Toyota heeft de O-Uchi Kyuden onthuld, een opslagbatterijsysteem voor thuisgebruik. Het bedrijf suggereert dat u het apparaat elke dag of tijdens stroomuitval kunt gebruiken. Bovendien is de powerbank ontworpen om buitenshuis te worden geïnstalleerd.

De gadget heeft een nominale capaciteit van 8,7 kWh en een nominaal vermogen van 5,5 kWh. Dankzij een fotovoltaïsch systeem kan het apparaat de energietoevoer overdag of 's nachts regelen, waardoor de energiekosten dalen of de eventuele inkomsten uit de verkoop van elektriciteit stijgen. Toyota hoopt hiermee ook zonnepanelen aan te moedigen om het toestel op te laden.

Het systeem ondersteunt een stroomvoorziening op 100 V AC van geëlektrificeerde voertuigen, waaronder hybride en batterij-elektrische auto's. Toyota claimt dat dit een unieke functie is, met een maximaal vermogen van 1,1 kWh. U kunt verbinding maken met de powerbank via een bijbehorende app op uw smartphone of tablet; met de app kunt u de real-time opslagcapaciteit bekijken en instellingen wijzigen.

De Toyota O-Uchi Kyuden is nu te pre-orderen in Japan en wordt in augustus officieel gelanceerd. Toyota zal de gadget voornamelijk verkopen aan huizenbouwers en bouwbedrijven in plaats van rechtstreeks aan klanten. Het is momenteel onduidelijk hoeveel de gadget kost en of hij ook op andere markten zal worden uitgebracht.

Koop de Anker draagbare oplader, 313 Power Bank (PowerCore Slim 10K) op Amazon

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 06 > Toyota O-Uchi Kyuden batterijopslag onthuld met 8,7 kWh capaciteit
Polly Allcock, 2022-06-22 (Update: 2022-06-22)