Notebookcheck Logo

Steam Spring Sale verlaagt de prijzen van 4 actiegames met vechtkunsten

Titanfall 2 is niet voor niets een cultklassieker. (Beeldbron: Steam)
Titanfall 2 is niet voor niets een cultklassieker. (Beeldbron: Steam)
In games zijn er weinig dingen die meer voldoening geven dan goed geïmplementeerde gevechtsmechanismen, of het nu het zwiepen van een mes is of de donderslag van een handkanon. Als ultrageweld en gevechten dingen zijn die je zoekt in games, dan heeft de Steam Spring Sale misschien wel iets voor jou.

1. Ghostrunner - 65% korting

Ghostrunner speelt zich af in Dharma Tower - een post-apocalyptische, cyberpunk torenstad die dient als laatste toevluchtsoord voor de mensheid in een desolate wereld. Het spel combineert en vergroot veel van de thema's en gameplaymechanismen van games als Mirror's Edge, door de strakke esthetiek te vervangen door iets duisters en grimmigers, en door snel parkour en mobiliteit te combineren met visceraal zwaardvechten om er iets heel anders van te maken. Het verhaal draait om een cybernetisch versterkt individu genaamd Jack terwijl hij de toren beklimt in een poging de onderdrukkende heerser van de mensheid neer te halen.

Ghostrunner kost 10,49 dollar op Steam voor de duur van de voorjaarsuitverkoop.

2. Titanfall 2 - 85% korting

Toen de originele Titanfall werd gelanceerd, was dat een mijlpaal voor games, en Titanfall 2 heeft datgene wat zijn voorganger geweldig maakte, verder uitgewerkt. In Titanfall 2 besturen spelers titanen - enorme mech-pakken die zijn ontworpen en uitgerust voor de strijd. De titans vergroten de mobiliteit en gevechtsvaardigheden, waardoor ze een superieure verticale mobiliteit en bliksemsnelle gevechtscapaciteiten bieden.

De focus op mobiliteit en gevechten maken van Titanfall 2 de perfecte mix tussen platformer en first-person shooter, terwijl het titan-piloot koppel meer diepte en komedie biedt dan je zou verwachten als de twee proberen te overleven terwijl ze gestrand zijn op een vijandige planeet. Naast de briljante bewegings- en gevechtssystemen onderscheidt Titanfall 2 zich door de gedetailleerde, prachtige wereld en de multiplayer-gameplay die de beste onderdelen van de singleplayer-campagne aanpast.

Titanfall 2 is verkrijgbaar voor US$4.49 tijdens de Steam Spring Sale.

Elke FPS-gamer heeft een comfortabele, betrouwbare muis nodig, zoals de Logitech G604 Lightspeed, verkrijgbaar bij Amazon.

3. Voor Honor - 60% korting

In een wereld die gedomineerd wordt door Fortnite, Escape from Tarkov en PUBG, biedt For Honor een verfrissende afwisseling. In het spel worden strijders uit verschillende tijden en regio's tegenover elkaar gezet, wat resulteert in epische, melee-first gevechten tussen middeleeuwse ridders, samoerai, vikingen en zelfs piraten, om er maar een paar te noemen. Hoewel er een verhaal is, is de grootste aantrekkingskracht van For Honor de op vaardigheden gebaseerde multiplayer. De melee-mechaniek is ongekend, gebaseerd op een uniek stance-systeem waarbij spelers proberen te anticiperen op waar hun tegenstanders zullen toeslaan en tegelijkertijd een opening proberen te vinden om uit te buiten.

Het onorthodoxe vechtsysteem van For Honor kent een steile leercurve, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, is het ronduit verslavend.

Tijdens de Steam Spring Sale van 2023 is For Honor afgeprijsd tot slechts US$5.99.

4. Naraka: Bladepoint

Vergelijkbaar met Honor, Naraka: Bladepoint is een PvP-vechtarena-game waarin melee-gevechten centraal staan, maar in plaats van een ingewikkeld gevechtssysteem gooit Naraka het over een andere boeg door uitstekende mobiliteit en flitsende mystieke spelelementen toe te voegen. Dankzij het echte smorgasbord van mythologische en historische helden, elk met hun eigen wapens en vaardigheden, is het aan jou om te bepalen of je de strijd met scherp wilt aangaan, of dat je het stiekem wilt aanpakken en wilt wachten tot er een nietsvermoedend slachtoffer langskomt.

Naraka: Bladepoint is afgeprijsd naar US$9.99 tijdens de Steam Spring Sale.

Bron(nen)

Stoom (1, 2, 3, 4)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 03 > Steam Spring Sale verlaagt de prijzen van 4 actiegames met vechtkunsten
Julian van der Merwe, 2023-03-19 (Update: 2023-03-19)