Notebookcheck Logo

Spider-Man 2: Sony onthult spectaculaire PS5-gameplayvideo, maar geen exacte releasedatum

Het blijft onduidelijk wanneer PS5-bezitters precies kunnen genieten van Spider-Man 2 (Afbeelding: Sony)
Het blijft onduidelijk wanneer PS5-bezitters precies kunnen genieten van Spider-Man 2 (Afbeelding: Sony)
Voor de grote finale van Sony's laatste showcase toont de gamebehemoth een tien minuten durende video met actievolle gameplay van de langverwachte PS5 exclusive Spider-Man 2. PlayStation-fans die wachten op een precieze releasedatum zijn echter opnieuw teleurgesteld.

In de loop van zijn voorjaarsshow heeft de Japanse techgigant Sony niet alleen een gloednieuwe streaming handheld genaamd PlayStation 'Project Q', maar het bedrijf heeft ook een verse gameplay video vrijgegeven van misschien wel zijn meest langverwachte exclusieve titel van 2023. Zoals verwacht levert Spider-Man 2 grafisch vuurwerk op PS5, maar ontwikkelaar Insomniac Games heeft nog geen specifieke releasedatum vastgesteld.

Meer dan tien minuten echte gameplaybeelden van Marvel's Spider-Man 2 dienden als het hoogtepunt van het evenement van dit jaar, waardoor Sony het bewaarde tot het einde van de urenlange livestream. Gamers die de showcase hebben gemist, kunnen de trailer hieronder of op op YouTube opnieuw bekijken. Spelers van het eerste spel zullen al bekend zijn met Peter Parker en Miles Morales, die beide deel zullen uitmaken van Spider-Man 2, omdat spelers naadloos kunnen schakelen tussen de twee personages terwijl de actie zich ontvouwt.

Net als de veelgeprezen voorgangerlaat de nieuwe gameplay video zien dat Spider-Man 2 nog steeds suspensevolle stealth scènes zal bevatten, evenals adembenemende achtervolgingen met de handlangers van schurk Kraven de Jager, wiens verschijning in New York City werd aangekondigd in een aparte filmtrailer. Hoewel de gameplay op dit moment alleen beschikbaar is in 1080p, suggereert het detailniveau in de video dat Spider-Man 2 waarschijnlijk weer een visuele traktatie zal zijn die de grafische kracht van de PS5 volledig benut. Helaas moet Sony nog een precieze releasedatum onthullen, aangezien het bedrijf in dit verband nog steeds alleen verwijst naar "Fall 2023".

Spider-Man voor PlayStation 5 kopen op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 05 > Spider-Man 2: Sony onthult spectaculaire PS5-gameplayvideo, maar geen exacte releasedatum
Enrico Frahn, 2023-05-25 (Update: 2023-05-25)