Notebookcheck Logo

Sennheiser Sport True Wireless oordopjes komen voor 130 dollar met Qualcomm aptX en Bluetooth 5.2 ondersteuning

De Sennheiser Sport True Wireless is IP54 gecertificeerd. (Afbeelding bron: Sennheiser)
De Sennheiser Sport True Wireless is IP54 gecertificeerd. (Afbeelding bron: Sennheiser)
Sennheiser heeft de Sport True Wireless-oordopjes uitgebracht, een paar premium oordopjes die voor 130 dollar in de winkel liggen. De oordopjes worden geleverd met meerdere oordopjes en vinnen voor maximaal comfort, plus tot 27 uur levensduur van de batterij.

Sennheiser heeft dan wel niet de Momentum True Wireless 3 nog niet onthuld, maar het heeft in plaats daarvan nieuwe sport-gerichte oordopjes aangekondigd. Gedoopt de Sport True Wireless, worden de oordopjes geleverd met drie reeksen van oordopjes en vier maten van vinnen om comfort te maximaliseren. Niet verrassend, worden de oordopjes geleverd met water, zweet en stofweerstand, maar slechts IP54.

Bovendien rust Sennheiser de oordopjes uit met 7 mm drivers en een chipset die compatibel is met AAC, aptX, SBC en Bluetooth 5.2. Bovendien gaan de oordopjes tot 9 uur mee tussen oplaadbeurten in hun meegeleverde oplaadetui, dat ze twee keer zou moeten kunnen opladen voordat het zelf opgeladen moet worden. Met andere woorden, de Sport True Wireless biedt tot 27 uur afspelen weg van een stopcontact.

Voorts bieden de Sport Ware Draadloze een Focus EQ het plaatsen, plus een Aanpasbaar Akoestisch systeem dat hen toestaat om als gesloten of open rugoordopjes te klinken. Net als andere Sennheiser-oordopjes en -hoofdtelefoons ondersteunt de Sport True Wireless de Smart Control-app van het bedrijf, waarin u onder meer de EQ-opties kunt regelen. De Sennheiser Sport True Wireless kan vandaag in meerdere markten worden voorbesteld en zal op 3 mei beginnen te verzenden. Ter referentie, de oordopjes kosten €130 in de Eurozone en US$130 in de VS.

(Afbeelding bron: Sennheiser)
(Afbeelding bron: Sennheiser)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 04 > Sennheiser Sport True Wireless oordopjes komen voor 130 dollar met Qualcomm aptX en Bluetooth 5.2 ondersteuning
Alex Alderson, 2022-04-22 (Update: 2022-04-22)