Notebookcheck Logo

Samsung brengt FIFA World Cup 2022-thema-update uit voor Galaxy Watch5 en Galaxy Watch5 Pro

De nieuwste update voor de Galaxy Watch5-serie is ruim 500 MB te downloaden. (Beeldbron: NotebookCheck)
De nieuwste update voor de Galaxy Watch5-serie is ruim 500 MB te downloaden. (Beeldbron: NotebookCheck)
Samsung heeft nieuwe updates uitgebracht voor de Galaxy Watch5 en Galaxy Watch5 Pro, zijn nieuwste paar smartwatches. De update wordt uitgerold als AVK7 en bevat onder andere een FIFA World Cup 2022-thema met verschillende aanpassingsopties.

Hoewel Samsung geen officiële sponsor is van de FIFA World Cup 2022, heeft het bedrijf met zijn nieuwste update geprobeerd een vleugje van het toernooi van dit jaar naar de Galaxy Watch5-serie te brengen. Volgens de changelog van het bedrijf introduceert de update van november 2022 een nieuwe 'Ball' watch face, waarvan we hieronder een overzicht hebben gegeven. Net als bij andere One UI Watch interfaces, bevat de Ball wijzerplaat een paar aanpassingsopties, met bijna 40 kleurencombinaties om uit te kiezen, evenals opties voor het instellen van een complicatie en handkleuren.

Zoals de screenshot hieronder laat zien, heeft Samsung een aantal duidelijke knipogen naar vlaggen van landen die zich hebben gekwalificeerd. Voor animatie lijken alle vlaggen identieke animaties te bevatten, waarbij elke bal naar links of rechts rolt, afhankelijk van welke kant je je horloge beweegt. Daarnaast bevat de update van deze maand nieuwe stabiliteitscodes die Samsung beschrijft als het verbeteren van meldingen en het gedrag van het apparaat.

De AKV7-update verplaatst ook deGalaxy Watch5enGalaxy Watch5 Provan de juli 2022 set van Android beveiligingspatches. Daarvoor in de plaats komen de patches van november 2022, waarschijnlijk slechts een week voordat Google deze vervangt door nieuwere beveiligingspatches. Hopelijk is het gat van vier maanden tussen de beveiligingspatches geen teken van de dingen die komen gaan met de Galaxy Watch5-serie. Samsung heeft bijna geen nieuwe functies toegevoegd aan de One UI Watch sinds de introductie van de Galaxy Watch5 en Galaxy Watch5 Pro in augustus, lijkt het erop dat de smartwatches van het bedrijf niet hetzelfde niveau van software-ondersteuning krijgen als zijn recente smartphones.

(Beeldbron: NotebookCheck)
(Beeldbron: NotebookCheck)
(Beeldbron: NotebookCheck)
(Beeldbron: NotebookCheck)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > Samsung brengt FIFA World Cup 2022-thema-update uit voor Galaxy Watch5 en Galaxy Watch5 Pro
Alex Alderson, 2022-11-26 (Update: 2022-11-26)