Notebookcheck Logo

Samsung Wireless Charger+ oplaadstation naar verluidt op komst

De geruchte Samsung Wireless Charger+ zou vergelijkbaar kunnen zijn met de Super Fast Wireless Charger Pad (hierboven) van het merk. (Afbeelding bron: Samsung)
De geruchte Samsung Wireless Charger+ zou vergelijkbaar kunnen zijn met de Super Fast Wireless Charger Pad (hierboven) van het merk. (Afbeelding bron: Samsung)
Volgens berichten werkt Samsung aan een apparaat dat het de Samsung Wireless Charger+ zal noemen. De documenten die bij het EUIPO (European Union Intellectual Property Office) zijn ingediend, geven behalve de naam weinig informatie over het apparaat. Het zou echter vergelijkbaar kunnen zijn met de onlangs uitgebrachte 15 W Super Fast Wireless Charger Pad.

Een gerucht suggereert dat Samsung bezig is met de ontwikkeling van een nieuw draadloos oplaadapparaat, de Wireless Charger+. Een depot van een handelsmerk bij het European Union Intellectual Property Office (EUIPO) gemaakt op 7 juni werd gespot door tipgever Mukul Sharma. De aanvraag, met depotnummer 018713898, is nog in afwachting van beoordeling. Uit de vermelding blijkt dat de gadget valt onder Nice klasse 9, wat suggereert dat het apparaat een "draadloze batterijlader" zal zijn.

Verdere informatie over het apparaat, zoals het ontwerp of de maximale laadcapaciteit, werd niet opgenomen in de bestanden. Het zou kunnen dat deze geruchte gadget vergelijkbaar is met de draadloze opladers die Samsung eerder dit jaar lanceerde, de Super Fast Wireless Charger Pad en Duo Super Fast Wireless Charger Pad.

Deze nieuwe producten kunnen Samsung smartphones draadloos opladen, zoals de S21 Ultra 5G, tot 15 W. De gadget ondersteunt andere Qi-compatibele apparaten, zoals een iPhone 11 Pro Max, hoewel het oplaadvermogen beperkt is tot 7,5 W. Het tweede pad van de Duo kan worden gebruikt om tegelijkertijd uw Galaxy Watch of Galaxy Buds naast uw telefoon.

De oplaadpads hebben een ingebouwde ventilator en sensoren om oververhitting te voorkomen, en kunnen voorwerpen in de buurt detecteren die het opladen zouden kunnen verstoren. Een LED-lampje geeft de oplaadstatus van uw apparaat aan en kan desgewenst worden uitgeschakeld. De gadgets hebben een slank ontwerp en meten 91 x 91 x 18,3 mm (~3,6 x 3,6 x 0,7-in). Samsung heeft deze geruchten niet bevestigd, en het is momenteel onduidelijk wanneer het apparaat zou kunnen lanceren.

Koop de Samsung Wireless Charger Fast Charge Pad op Amazon

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 06 > Samsung Wireless Charger+ oplaadstation naar verluidt op komst
Polly Allcock, 2022-06-10 (Update: 2022-06-10)