Notebookcheck Logo

Samsung Galaxy S23 wordt gelanceerd met dikkere schermranden dan Galaxy S22

De opvolger van de Galaxy S22 ziet er naar verluidt iets omvangrijker uit dan het model dat Samsung dit jaar uitbracht. (Beeldbron: Samsung)
De opvolger van de Galaxy S22 ziet er naar verluidt iets omvangrijker uit dan het model dat Samsung dit jaar uitbracht. (Beeldbron: Samsung)
Volgens nieuwe berichten zou de Galaxy S23 een beetje een teleurstelling kunnen zijn voor fans van steeds kleiner wordende randen. Terwijl veel Android OEM's hun geleidelijke stappen naar het uitbrengen van een smartphone zonder schermranden voortzetten, beweert een betrouwbare leaker dat het tegenovergestelde het geval zal zijn met de Galaxy S23, die er misschien wat logger uitziet dan de huidige Galaxy S22.

@UniverseIce heeft meer informatie gedeeld over de afmetingen van de Galaxy S23, de verwachte vervanger van de Galaxy S22 en waarschijnlijk de goedkoopste optie in de Galaxy S23 serie. Terwijl de Galaxy S22 een stuk kleiner is dan de Galaxy S21denkt @UniverseIce van mening dat het instapmodel van volgend jaar het tegenovergestelde zal zijn. De Galaxy S23 zou echter nog steeds een 6,1-inch scherm hebben, 0,1-inch kleiner dan het paneel in de Galaxy S21.

De leaker beweert dat de Galaxy S23 aan alle kanten 0,15 mm dikker is dan de S22 Galaxy S22. Het verschil zal voor de meeste mensen waarschijnlijk onmerkbaar zijn en alleen opvallen bij een vergelijking met de S22 Galaxy S22 en Galaxy S23 naast elkaar vergelijken. Toch is het uitrusten van een nieuwer model met meer overbodige ruimte een beetje een stap terug van Samsung's benadering van smartphone design in de afgelopen jaren. Naar verluidt heeft Samsung bredere schermranden aangenomen als een kostenbesparende maatregel of een manier om de winst te verbeteren om dat op zijn kop te zetten.

Erger nog, de Galaxy S23 zal naar verwachting alleen worden gelanceerd met een SoC-verfrissing ten opzichte van de Galaxy S22. Daarom zou het paar identieke 1080p schermen, camera's en batterijen moeten hebben, in tegenstelling tot de Galaxy S23 Ultra. Omgekeerd zou deze laatste volgens de geruchten een grotere vingerafdrukscanner introduceren in de Galaxy S-serie, evenals een verbeterde 200 MP primaire camera. Met de Chinese concurrenten van Samsung naar verluidt 1220p displays en-masse in 2023, zou de Galaxy S23 ook op andere manieren achter kunnen blijven.

Koop de Samsung Galaxy Buds 2 Pro op Amazon

(Beeldbron: @UniverseIce)
(Beeldbron: @UniverseIce)
Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Samsung Galaxy S23 wordt gelanceerd met dikkere schermranden dan Galaxy S22
Alex Alderson, 2022-09-16 (Update: 2022-09-16)